Ulike stiler av innkjørsler

July 19

Ulike stiler av innkjørsler

Mange oppkjørselen stilarter er anvendelig, hver med sine egne fordeler og ulemper. Når du velger en innkjørsel, må utseende, kostnader, vedlikehold og lang levetid alle veies mot hverandre. Når du vet prioriteringer, vil beslutningen være mye enklere.

Asfalt

Asfalt eller blacktop innkjørsler er sterk men fleksibel, kan håndtere den ekstreme Skift som oppstår i nordlige statene. En asfalt driveway er rask å installere og kan ofte være sette for å bruke bare en dag eller to etter rydder. Selv om første herding er rask, kan maksimal tetthet ta flere år, forlater oppkjørselen litt skjør de første årene. Med vanlig sprekk reparasjon og nye fugemasse hver årene kan en asfalt driveway siste to-tre tiår.

Betong

En konkret innkjørsel er litt dyrere, men krever vanligvis mindre vedlikehold enn asfalt variasjon. Betong innkjørsler er best egnet for bruk i sørstatene på grunn av større risiko for sprengning i kaldt vær og følsomhet for veien salter og andre deicers. En konkret innkjørsel tar lengre tid å installere, med tre til sju dager nødvendig å fullt. Vedlikehold nødvendig for en konkret innkjørsel er lik som krevde mer ofte for asfalt innkjørsler, og det vil også siste 20 til 30 år.

Grus

Grus eller knust stein innkjørsler er billig, men også krever de fleste vedlikehold. Raskere å installere enn noen annen stil av oppkjørselen, en grus innkjørsel behov lite mer enn å helles på plass. En gang installert, må det hyppig vedlikehold, men dette heldigvis ikke noe mer enn raking og sprøyting ugressmiddel. Innkjørsler i vinterlig områder pleier å være vanskeligere å ta vare på, på grunn av store mengder grus fortrenges under snørydding. En grus innkjørsel varer vanligvis tre til fem år.

Banet

En av de mest attraktive oppkjørselen stilene, betongstein steiner er særlig populært i Sør områder. Asfalterte innkjørsler er mye dyrere enn de fleste andre alternativer og ofte tar lengst for å installere. Fordi hver stein må settes på plass, vanligvis for hånd, vil en asfaltert innkjørsel vanligvis ta cirka en uke å fullføre. En gang på plass, men belegningsstein gjør en av de mest motstandsdyktige oppkjørselen rundt. Vedlikehold er trivielt, bestående av litt mer enn annen ugress trekke og kanter, og en asfaltert innkjørsel kan vare så lenge som 40 år.