Ulike metoder staking et tre

July 7

Ulike metoder staking et tre

Du kan bruke stakes og fyr ledninger unge til å stabilisere dem når de er små og sårbare. Metoden staking som passer best, avhengig av arten av treet, beliggenheten og de rådende klimatiske forholdene der treet er plantet. Når trær har vokst til en størrelse der de ikke er utsatt for vind, dyr og hærverk, kan innsatsen fjernes.

Vinklet innsats

Kjøre en eierandel i bakken i 45-graders vinkel på siden av treet der at vinden kommer fra. Nail en ledning til toppen av bålet kjøre ledningen rundt treet og koble den andre enden til innsats å skape en løkke. Sikre et stykke utfylling rundt wire eller tømmerstokken der de to møtes, for å holde ledningen kutte i bark. Innsatsen må være svært stabil; Hvis den beveger seg, det vil ikke stoppe treet flyttes med vinden og treets røtter kan bli svekket.

Rett innsats

En rett innsats kan brukes for større trær, og steder som ikke opplever høy vind. Kjører innsatsen i bakken vertikalt, en fot eller to fra tømmerstokken. Knytte den til treet ved hjelp av en wire på samme måte som med en vinklet innsats. Ledningen bør oppfylle tømmerstokken omtrent en tredjedel av høyden på stammen fra bakken. Husk å kjøre innsatsen i bakken dypt nok at den er sikker og vil ikke fungere løs fra bakken treet beveger seg.

Flere innsats

Med nylig plantet trær som er utsatt eller topptungt, eller på steder som har sterk vind som har en tendens til å endre retning, sikre dem med to eller aften tre innsatsen. Innsatsen vil holde treet fra flere retninger samtidig, kan du bruke stykker av gummi i stedet for wire. Sykkel slanger fungerer godt for dette.

Ground ledninger

Ground ledninger er en alternativ metoden støtter treet uten å bruke høye innsatser. Pinne to eller tre ledninger i bakken fra forskjellige retninger bruk av små tre eller metall kleshengere, Kjør ledningene til bagasjerommet, og tilbake til pinnene. Husk å flagge ledninger der de møtes bakken for å minimere risikoen for noen snubler over dem. Støtter trær med bakken ledninger er mindre visuelt påtrengende enn å bruke innsats, og kan være like effektive i situasjoner der det er lite vind eller forstyrrelse av treet.