Ulike måter å bruke Castilla såpe

October 24

Castilla såpe, tilgjengelig både baren og flytende form, er en mild, men effektiv rengjøring produkt laget hovedsakelig av olje. Oppskrifter variere kommersielle produkter er tilgjengelig i unscented eller duftende versjoner. Fordi det er laget av naturlige, biologisk nedbrytbare ingredienser, er det et populært alternativ til strengere såper og vaskemidler med petroleumsprodukter.

Ulike måter å bruke Castilla såpe

En bar av Castilla såpe brukes for vaske vil vaske bort skitt og svette så effektivt som noen andre kommersielle såpe. Noen formuleringer kan ikke produsere omfangsrike driver av skum. Castilla såpe også inneholder ikke kjemiske antiperspirants eller deodoranter. Castilla såpe smelte bort i vann raskere enn de fleste kommersielle såper, så ta vare for å holde dem ut av stående vann eller ut av dusjen strømmen når du ikke bruker dem.Utover tradisjonelle såpe bruker fungerer imidlertid Castilla Krogh rengjøring. Du kan vaske håret med flytende Castilla såpe, og på grunn av sin ekstra fet oppskrift, kan du finne en betinget unødvendig. Formuleringer med god lathering evne gjør en god barbering krem, i tillegg; Prøv et par merker du finner som produserer masse kremet såpeskum hvis du vil bruke den for barbering.Flytende Castilla såpe som et vaskerom såpe fører til ekstra myke, deilige håndklær og bleier, og er mindre sannsynlig å irritere babyens sensitiv bunnen fordi det etterlater en kjemisk rester i bleier. Du vil eksperimentere med hvor mye flytende Castilla såpe fungerer best for din vaskemaskin og i vann, fordi størrelsen på håndvask og hardheten av din vann vil avgjøre hvor mye eller hvor lite du trenger. Start med ¼ kopp per vask og start din eksperimentering med masse klær som ikke er spesielt sotete eller skitne (ark eller håndklær, for eksempel), og jobbe deg oppover ¼ kopp å oppdage hva som fungerer best på maskinen. Selvfølgelig renser en skvett flytende Castilla såpe i et åpent eller vask din hånd-washables, også.Utvannet Castilla såpe i en sprayflaske er nyttig for fettete kjøkken oppryddinger teskje eller så vil rense en vask full av retter (du trenger litt mer for en vask full av fet panner!).

Castilla såpe er skånsom nok å bruke når du gir din hunden eller katten en bad, og er mindre sannsynlig å irritere huden (eller forårsake toksisitet problemer for pet hvis de groom seg etter badet). Sjekk med din veterinær å få hans godkjenning før du bruker den på kjæledyret bestemt.