Ulike måter å bruke berget skap

March 23

Ulike måter å bruke berget skap

Kjøkken og bad remodels bety ofte trekke ut eksisterende skap. Skap, sammen med andre elementer som kan repurposed eller resirkulert på noen måte, er ofte berget av byggmester eller hjem eieren. Noen ganger disse skap finner et hjem i en annen kjøkken eller bad, men med litt fantasi, kan du finne andre måter å sette dem til å bruke i huset.

Lagring

Berget skap gitt lagring i originalen, men kjøkken og bad er ikke den eneste områdene hjemme der lagring kan hjelpe deg organisere. Tenk på å installere brukte skap i garasjen til å lagre ting som verktøy, pensler, maling bokser og valser og hageredskaper. Hvis du vil åpne hyller, fjerne skapdører. Ekstra lagringsplass i vaskerom kan huset vaskemiddel, tøymykner og flekkfjerningsmiddel samt ting som din jern, en beholder med klær pins, en ekstra klessnor, og papir og rengjøringsprodukter. Kjelleren lagring kan være på en premie i ditt hjem. Vurdere hengende gamle skap for å lagre ting som sesongmessige dekorasjoner og canning forsyninger.

Møbler

Opprette en ottomansk fra en regjering ved å legge den på høykant, dekker den med Møbeltapetsering skum og etterbehandling det av med et slitesterkt stoff. Legge til Ben og du har et salongbord. Bruke skap opprette et vindusete på samme måte. Koble to eller tre sett med skap sammen loddrett for å danne en bokhylle.

Skjerm

Gjenbruke en frittstående skap som en displayet saken for samlinger. Maling eller flekker det eventuelt, fjerne eller åpne døren og stable fargerike dyner på hyllene. Henge en bukett av tørket urter på innsiden av døren som en utsmykning. Henge berget skap på veggen over sofaen eller sengen. Fjerne dørene og vise elementer som keramikk, kurver og dukker.

Beskjed senter

I stedet for forsøpling kjøkkenbenken med ting som bilnøklene, post og notater til andre familiemedlemmer, Legg berget medisin bruke som en beskjed senter. Et metall en med et friskt lag med maling vil fungere, men for et mer attraktivt valg, jakten på en vintage eik. Ta ut speilet foran og fylle tomrommet med en liten kritt bord eller male det med svart-styret maling. Lim kork bord på innsiden av døren til bruk som et sted å takle notater og handlelister. Bakgrunn eller hylle papir vil ganske hyllene og området mellom dem. Sette opp cup kroker Drei dem til toppen av innsiden av medisinen kabinett og bruke dem til å henge nøklene. De fleste medisin skap har cubbies i forskjellige størrelser medisinflasker og toalettsaker. Bruk dem til å stash ting som e-post og små kurver for corralling gummi band, binders og sy tilbehør.