Ulemper av kjemiske termitt behandlingen

July 31

Ulemper av kjemiske termitt behandlingen

Hvis hjemmet er infisert med termitter, er du sannsynligvis bekymret skadene forårsaket og hva trygg behandling er tilgjengelig for å løse problemet. Med kjemiske termitt behandlinger, ofte referert til som termiticides, er det noen negative faktorer. Men er disse kjemiske behandlinger og barrierer også relativt effektiv for termitt utrydding – opptil fem eller flere år i noen tilfeller.

Kostnader

Kjemisk termitt behandlinger er svært dyrt. Mens de kan være kostnadseffektiv på lang sikt, er den innledende koste utgang høy. Installasjon vanskeligheter for disse kjemiske barrierer krever ekstra tid og økonomiske utgifter å sikre effektive resultater. Biologisk nedbrytbare naturen av disse kjemikaliene kan også kreve flere fremtidige programmer--fører til enda mer penger ut av lommen. Selv med lokkemat feller, må du ofte erstatte baiting stasjonene, med kostnader som kan legge opp raskt.

Helse

Termiticides er testet og vurdert av sine produsenter og US Environmental Protection Agency. Imidlertid er det fortsatt bekymring over sikkerhet og toksisitet av kjemiske termitt behandlinger. Du kan bli kjent med tenting kjemiske prosessen gjort for termitt behandlinger og kravet for familier og pets å fraflytte premisset under denne prosessen. Selvfølgelig, som med de fleste kjemikalier, det er noen grad av Akutt toksisitet. likevel tyder thetermiteguide.com på nyere insektmidler har minimal risiko for mennesker når brukt riktig.

Invasiveness

Uavhengig av den kjemiske brukes - enten det er støv, væske eller agn - er det en invasiv element som disse termitt behandlinger bringe hjem. Greenpest.com.au diskuterer omfattende rot og tiden involvert for kjemiske barriere behandlinger, ofte varig én til to dager og involverer bore hull i ditt hjem. Thetermiteguide.com nevner behovet for noen fysiske barrierer installeres gjennom betong rundt rør og kanaler, skaper mer av et rot. Med lokkemat, du har tid og arbeidskraft utgifter, med feller rundt og inne i ditt hjem. Som med termitter selv, det er ingen perfekt løsning til deres fjerning, men mer naturlig, kostnadseffektiv og minst invasive metoder er verdt å se inn.