Ulemper av glassfiber svømmebasseng

May 26

Ulemper av glassfiber svømmebasseng

Glassfiber svømmebasseng er tilgjengelig i en rekke former og størrelser og er den raskeste typen bassenget for å installere. Glassfiber gir bassenget et mer profesjonelt utseende enn en vinyl pool. En glassfiber i bakken basseng er et ideelt valg hvis du ønsker en solid og pålitelig pool. Men det er flere fordeler av glassfiber over vinyl eller gunite bassenger, er det også ulemper til en pulje med glassfiber.

Bekostning

Glassfiber bassenger er dyrere enn vinyl bassenger. Den ekstra bekostning er skyldes at glassfiber bassenger er mer holdbare og har en lengre levetid sammenlignet med vinyl bassenger. Bekostning kommer med satt opp bassenget ikke vedlikehold fordi vedlikeholdskostnadene for en glassfiber pool er faktisk mindre enn for vinyl eller gunite bassenger.

Kortere levetid enn Gunite bassenger

Selv om glassfiber bassenger er mer holdbart enn vinyl bassenger, er de ikke så langvarige som gunite bassenger. Produsenter konstruere gunite bassenger av ulike typer steiner som varer mye lenger enn glassfiber. Selv om du tar skikkelig vare på en glassfiber pool-inkludert planlagte cleanings og bruke riktig kjemikalier-vil bassenget fortsatt ikke vare så lenge som en gunite bassenget.

Begrenset bredde

Bredeste glassfiber bassenget er begrenset til 16 fot som dette er den største belastningen som produsenter kan transportere via veien. Produsenter gjør bassenget ekstern og frakte den til installasjonsstedet via pilot biler og over bredden av traktor.

Begrenset figurer & design

Skyldes at produsenter bygge glassfiber bassenger fra en mold, er de begrenset på figurene og design som de kan skape. Forskjellige produsenter selger en rekke ulike former; men er hvor former og motiver begrenset sammenlignet med vinyl, gunite eller betong bassenger.