Ulemper av dobbelt panelet Vinduer

December 1

Dobbelt panelet Vinduer er Vinduer som er laget av to tykk glass mot hverandre, vanligvis med luft eller gass mellom vinduene. Dobbelt panelet er et vanlig valg for boliger og bygninger på grunn av høy isolasjon verdien og lydisolering evner, men dobbelt panelet Vinduer har flere ulemper.

Kondens

Hvis forseglingen mellom begge biter av glass mislykkes, vises kondens mellom rutene. Tørke bort denne kondens er umulig uten å ta fra hverandre vinduene, gir windows en permanent skyet utseende. Forseglingen mellom rutene av glass kan mislykkes på grunn av alder eller slitasje.

Bekostning

Dobbelt panelet Vinduer er dyrere enn singel glassruter fordi de tilbyr mer isolasjon og er dyrere å produsere og installere. Denne kostnaden er motvirket av det faktum at høyere isolasjon verdien av dobbelt panelet vinduer vil spare huseiere penger i det lange løp ved å redusere energiregninger. Men er den opprinnelige bekostning en stor ulempe for noen huseiere.

Gradvis ineffektivitet

For å øke de isolerende egenskapene av windows, er nontoxic gasser som argon pumpet mellom rutene og forseglet i. Hvis forseglingen mislykkes på grunn av alder, slitasje eller skade, vil gassen lekke. Hvis flertallet av gass lekker ut, mens talt ikke toksisk, kan denne lekkasje minske isolerende egenskaper for dobbelt panelet glasset.