Ulempene med Vinyl inngjerding

March 17

Ulempene med Vinyl inngjerding

Vinyl gjerde har vokst i popularitet fordi de er lavt vedlikehold, enkel å installere og se bra ut. Når en vinyl gjerde er installert, trenger det ikke å bli behandlet, malt eller reparert på grunn av eksponering for elementene, i motsetning til et tre gjerde. Til tross for sin sjarm bærer vinyl inngjerding noen klare ulemper, inkludert pris, mangel på styrke, øko-uvennlighet, kompromittert estetisk verdi og nonrepairability.

Kostnader

En ulempe vinyl gjerde er startkostnad involvert. Ifølge pålitelig Remodeler nettstedet, vil den opprinnelige kostnaden av vinyl innlegg, rails og caps overstige den opprinnelige kostnadene av både tre og kjede-link gjerder. Hvor stor forskjell vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert høyde, stil og type tre brukt for tre gjerdet.

Mangel på styrke & amp; Repairability

Konvensjonelle vinyl fencing er ikke så sterk som andre typer gjerde. Vinyl kan ikke motstå effekten som tre gjerder og mangler fleksibilitet til å absorbere støt som stårtrådsgjerder. Vinyl gjerde kan også blir sprø når de utsettes for ekstreme temperaturer (minst 100 grader). Det er ikke anbefalt for områder med jevn temperatur og direkte sollys.

Vinyl gjerde kan faktisk bøye eller skinner kan bli forskyves når traff med sterke vindkast av vind. Langvarig eksponering for vinder kan forårsake varig skade.

Vinyl inngjerding står overfor en annen ulempe ved brudd: fordi bitene passer og snapper sammen, de er ikke festet ordentlig med spiker eller bolter som tre eller kjetting lenke gjerde og bryte lettere. Når de gjør, de er ikke kan repareres, og hus står overfor kostnaden for utskiftning av en hel gjerde segment.

Kompromittert estetikk

Vinyl inngjerding kommer i flere stiler, men alle deler en ulempe: de ser billig og spinkel sammenlignet med de tre gjerde var designet for å ligne. Selv en enkel tre gjerde tar på patina av alder gracefully, mens vinyl inngjerding kjemper mot vind og mugg. Ranch-stil eller vintage hjem, kan vinyl gjerde være en rystende og uheldig "forbedring."

Eco-uvennlighet

Vinyl gjerde er laget av en plastikk kompositt, hvilke er ikke så miljøvennlig som gjerde fra en fornybar ressurs som tre. Ikke Installer vinyl gjerde i områder der det stadig vil bli utsatt for vann og fuktighet, fordi mugg er sannsynlig å slå. Hvis et sprinkleranlegg brukes på plenen, plasserer du den fra vinyl gjerde. Hvis mugg vises og er ikke fjernes raskt, vil den flekken vinyl permanent. Sta mugg krever blekemiddel eller andre ikke-miljøvennlig kjemiske rengjøringsmidler for fjerning og forebygging.