UL krav for Alarm overvåking

June 9

UL krav for Alarm overvåking

Underwriters Laboratories eller "UL" ble som det kalles, grunnlagt i 1894 som en gruppe dedikert til å inspisere og bekrefter sikkerhetsutstyr. Fokus på sikkerhet har fortsatte det 21st århundre, og laboratoriet sertifiserer ca 66000 stykker av utstyr hvert år. Alarm overvåking er en av de mange bransjene som UL overordnete, og sikkerhetsselskaper må passere inspeksjon før å være sertifisert.

Sikkerhet

Under UL alarm overvåking inspeksjon, vurderes sikkerheten til stasjonen. Hvis overvåking stasjonen ikke er riktig sikre, kan hver alarm overvåkes bli svekket. Rommet brukes for overvåking værelse må har herdet vegger som ikke er lett gjennomsyret. Komme inn døren på overvåking rommet må være utstyrt lukkes automatisk og må kunne låse sikkert fra innsiden.

Driften av sikkerhetsutstyr er også kontrollert. Automatiserte systemer, inkludert kommunikasjon gear og datamaskiner må kobles til en uavbrutt strømforsyning (UPS) eller backup generator. Disse sikkerhetsfunksjonene kan stasjonen for å svare på alarmer selv om makt er tapt i en storm eller kuttet av kriminelle.

Dedikasjon

For å være UL oppført, må alarm selskaper være dedikert til overvåking bare sikkerhetssystemer. Andre operasjoner, for eksempel svare tjenester eller sikkerhet rådgivning, kan ikke kjøres fra samme sted. Et sikkerhetsselskap er tillatt andre tjenester, men de må være et annet sted enn alarmen værstasjonen.

Overvåkingslokasjoner må også ha et minimum av to medarbeidere på vakt til enhver tid. Dette gir dedikert redundans og sikrer at alarmer kan håndteres riktig hvis flere hendelser skjer samtidig. Fullstendig automatisert overvåkingssystemer uten dedikert personlige tilsyn kan ikke UL-sertifisert.

Beliggenhet

Plasseringen til en overvåking stasjon er også en viktig faktor. UL-sertifisert alarm overvåking ikke er tillatt å være plassert på bunnen etasje i en etablering og må være minst en historie av bakken å motvirke innbrudd. i tillegg, plasseringen må ikke utenfor windows.

Hver plassering må ha brann undertrykkelse utstyr installert. Dette utstyret må inkludere et automatisk sprinkleranlegg og en brannalarm. Et ventilasjonssystem utformet for å gi luftstrømmen til alarm system ansatte er også nødvendig.