UK vann gjenvinning fakta

June 12

Vann gjenvinning er gjenbruk av vann for hver dag. I Storbritannia, fødestedet til den industrielle revolusjonen, er det mange alternativer tilgjengelige for resirkulering ressurskonto verdifull, sjeldnere.

Regnvann

Rainharvesting Systems er en U.K.-basert selskap som spesialiserer seg i produksjon av høsting regnvann for husholdning og hage, men ikke for drikkevann. Resirkulering systemet reduserer mengden vann individer må kjøpe fra nytten selskapet, og siden Storbritannia får rikelig regn den betaler seg selv. Det består av en tank, filter og rør, og bare vedlikehold kreves er rengjøring filteret en gang hver tredje måned.

Grønt vann

Vann fungerer UK Ltd, et selskap som tilbyr miljøvennlig ikke-drikkevann utviklingen for bruk i toalett flushing, vanning, landbruk, Klesvask, industrielle prosesser og oppvarming eller avkjøling. Distribueres gjennom en grønn datakanal system som er atskilt fra drikkevannsforsyning, og for å unngå forvirring, er bokstavelig talt farget med grønt vegetabilske fargebad. Det er strenge standarder for grønt vann. Det må være klart, gratis patogener, overholder kriteriene for tertiær behandling og klart identifiserbare.

Grått vann

Grå vannet er ubehandlet og tatt fra husholdning funksjoner som badekar, vasker, Klesvask maskiner, oppvaskmaskin og, de fleste spesielt, rødme toalettet. Ifølge fornybar energi sentrum i Storbritannia, er en tredjedel av tappevann viet til rødme. Følgelig, det er nå systemer tilgjengelig for husholdningsbruk som samler grått vann og behandle dem med en grunnleggende desinfiserende før bruk.Grått vann forårsaker mikroorganismer å formere seg raskt, så det må lagres i en lagertank gråvann, der det kan være riktig filtrert. Det er også bra for bruk i hagen, forutsatt at du ikke vanning vegetasjon du planlegger forbruker.

Black Water

Svart vann og kloakk, hentes fra toaletter, og krever komplekse prosesser som involverer skille faste stoffer, drepe sykdom og fjerne næringsstoffer før gjenbruk det til noe formål.Reed senger er tilgjengelig i Storbritannia som en sekundær svart vannbehandling. Svart vannet flyter til en tank foret med sand og plantet med siv, som bryter ned bakterier.Kompostering toaletter er et annet alternativ for svart vannbehandling, det finnes modeller tilgjengelig som holder to år igjen av avfall, etter som du kan bruke den i din hage.

Tips

Vann gjenvinning teknologi er virkelig nyttig, men det er andre ting du kan gjøre for å redusere vannforbruket: fikse utett kraner og rør, slå av vannet når du pusser tennene eller vaske og tar dusjer i stedet for bad.