Ugressmiddel for bakken Ivy

November 7

Ugressmiddel for bakken Ivy

Bakken ivy er en invasiv Bredbladet Luke som er svært vanskelig å kontrollere. Anlegget lever opp til sine mer hensiktsmessig gitt kallenavnet snikende Charlie på grunn av sin invasiv tendens til å krype langs plener i grunnen skyggelagte områder med dårlig tappet jord, der den blomstrer og bruker plenen plass. Bakken ivy frysninger i solrike områder også selv om det er fonder av skyggefulle områder. Det kan kontrolleres med plantevernmidler men.

Ugressmiddel å behandle bakken Ivy

Selv om kontroll over bakken ivy er vanskelig, sender University of Illinois forlengelsen at utrydding kan oppnås ved hjelp av lauvtre plantevernmidler rundt midten av våren til forsommeren og midten til slutten faller, som sikrer at behandling administreres under aktiv ugress vekst. Universitetet anbefaler en treveis Bredbladet herbicidal blanding, med bruk av et produkt som inneholder tre plantevernmidler med konsentrasjoner av dichlorophenoxyacetic acid, mecoprop eller MCPP og dicamba. Den kjemiske triclopyr kan også brukes effektivt.

Hvordan søke treveis plantevernmidler

Følg all informasjon på ugressmiddel etiketter ved Bredbladet plantevernmidler. Alltid unngå program på vindfulle dager å hindre drivende av kjemikalier som kan skade landskap og hageplanter, og avverge behandling på varme dager med temperaturer over 85 F. Bruk tilstrekkelig jordfuktighet; men regn 24 timer etter at programmet negativt påvirker prosessen, som også er nedgraderes hvis du klippe plenen for et par dager før og følgende behandling, per University of Illinois forlengelsen. Hold øye med værmeldingen før du starter programmet.

Du må tillate fire planlagte klipping å passere før behandle en nylig seeded plen og vente 30 dager før såing et område behandlet med Bredbladet herbicides, gi spesiell oppmerksomhet til advarsler på dicamba's etiketten for potensielle farer når de brukes på plener over rotsonen trær.

Dicambra problemer

Boraks består av natrium tetraborate, en hvit, krystallinsk mineral-salt dannet i senger av gamle innsjøer millioner år siden, sier Iowa State University forlengelsen, og så tidlig som i 1920, dette mineralet ble identifisert for sin evne til å fjerne ugress.

I 1991, og for de neste to årene, Harlene Hatterman-Valenti, Indiana State University (ISU) hagebruk graduate student, og Nick Christians, ISU hagebruk professor, undersøkt effektiviteten av boraks kontrollere bakken ivy i torv gress og dekorativ situasjoner og de konkluderte med at avhengig av værforhold, boraks kunne matche eller overgå ytelsen til vanlig plantevernmidler i eliminere bakken ivy. Det er også naturlig og billig.

Ubesvarte spørsmål

Vitenskapelig forskning tar mange år å utvikle seg på ulike nivåer, og det er spørsmål om Borakss levetid på jord når bakken ivy. Det er det faktum, ifølge forskerteamet Indiana University, at boraks er effektivt i å kontrollere bakken ivy; men finnes det ubesvarte spørsmål som hva effekten boraks har på nærliggende anlegg og mengder anses nok for et program. Hvis du velger å prøve dette produktet, bruk alltid anbefalt bruk mengder effektivitet- og sikkerhetsgrunner.

Godt vedlikehold

Utrydde bakken ivy fra dyrebare plenen krever mer enn herbicidal programmer. Når Plantegiften har gjenopprettet plenen til en sunn tilstand bør du bruke god klipping, befruktning, vanning og dyrking praksis for å opprettholde torv gress, som bør bidra til å motvirke fremtidige invasjoner av dette aggressiv anlegget.