Tyske metode for stabling ved

March 13

Tyske metode for stabling ved

Den tyske metoden for ved stabling, kjent som en Holzhaufen (oversatt som tre haug eller tre hus), er kjent til sesong wet tre tørke i så lite som tre måneder. Denne metoden oppretter en "avtrekket," trekker luft gjennom ytre haugen og opp vertikalt stablet tre i center opprette luftstrømmen selv med vindstille stede. Men ukjent for mange, kan denne effektive teknikken læres.

Instruksjoner

•Stasjon innsatsen i bakken så høyden er 7 fot. Merk innsatsen på 5 fot, 8 tommer (tre vil avgjøre for å avsløre mark når tørr). Utforme en sirkulær ring av brensel, koble Trestykkene, danner en sirkel rundt 7 fot i diameter.

•Lay rundskriv rad av logger på den ytre ringen som lener mot midten av sirkelen. Stable dette et par pinner å få en god base går. Deretter starter rundt bålet, stå tre i midten på langs, bygge mot den ytre ringen i en liten sirkel rundt bålet. Fortsette å bygge mot den ytre ringen til de to ringene blir nivå med hverandre.

•Stack tre i indre sirkel jevnt med den ytre ringen å unngå kollaps av strukturen. Du må kanskje et steg krakk nå. For de siste 2 fot, la tre skråningen mot utsiden.

•Dekk toppen av Holzhaufen med tre opplag bark side. Barken vil skjerme haugen fra regn og snø.