Tyske blomster

February 6

Tyske blomster

Urter har vært en del av det tyske landskapet i århundrer. Fjellene, enger, skog, slettene og dalene i Tyskland er hjem til flere innfødte blomst arter, hvorav de fleste har historiske legender og symbolikk knyttet til seg. Ifølge canadianedelweissgrowers.com er edelweiss blomst en av de mest delikate blomster i verden. Det eksisterer fortsatt på høy, gresskledde områder av Tysklands alpine fjell til tross for å være klassifisert som en beskyttet art ble bygget i 1878.

Forget-Me-Not (Myosotis scorpioides)

Opprinnelig fra smeltedigelen, forget-me-not blomsten har en gul sentrum omgitt av fem blå kronbladene. Blomstring er liten, ca 1/2 tommers diameter planten kan vokse til ca 1 fot i høyden. Det er flere religiøse og kulturelle historier knyttet til denne blomsten, inkludert en av 1400-tallet tyske ridder som kastet en bare plukket bukett på sin frue, gråt, "glem meg ikke," som han sank til sin død i en rasende elv.

Snøklokke (Galanthus nivalis)

Først oppdaget i Nahe dalen i Vest-Tyskland, er navnet Snøklokke bokstavelig oversatt fra den tyske navnet, "Schneetropfen." Denne liten plante (ca 6 inches) vokser fra pærer og er skyggen tolerant. En tysk legenden var the Snøklokke den eneste planten til Tillat Gud å gi fargen til snøen. I takknemlighet instruerte Gud snø å tillate the Snøklokke å blomstre før alle andre blomst.

Edelweiss (Leontopodium alpinum)

Tysk betyr edelweiss, også kalt "The Queen of Flowers," edle og hvit. Er en beskyttet art som vokser på de høye fjellsidene (høyder av mer enn 8000 føtter) bayerske. Petals er belagt i utseende, med opptil seks små gule buketter danner sentrum av blomstring. Århundrer siden, unge tyske menn bevist deres mot og hengivenhet av klatring fjell å plukke en edelweiss for tiltenkt.

Tysk kamille (Matricaria recutita)

Kronbladene på tysk kamille, som vokser vilt i Tyskland, er mest vanlig i produksjonen av urtete. Planten vokser til en høyde på opptil 30 tommer og Eple-scented blomster tiltrekke Sommerfugler, bier og fugler. Legenden forteller at tysk kamille var en av de ni hellige urtene gitt til verden av tyske guden Woden, etter "The trolldomsformler", en gammel Anglo-Saxon tekst som inneholder medisinsk rettsmidler og healing sjarm.

Blå (Centaurea cyanus)

Innfødt å Tysklands enger og åser, lyse, blå blå eller bachelor's knappen, er landets nasjonale blomst. Denne årlige kan vokse 3 fot i høyden. Kornblomst frø ble fraktet til USA under kolonitiden og blomsten ble brukt av single menn som jakkeslaget dekorasjon. Legenden sier at Tysklands dronning Louise, mor av det fremtidige Kaiser Wilhelm I, distrahert unge William og hans bror med blomster under Flukten fra Berlin i 1806.

Lily av dalen (Convallaria majalis)

Innfødt å Rhön dalen i Bayern, Liljekonvall vokser fra 6 til 8 inches høy. Liten, bell-formet blomstrer er svært duftende anlegget kan bli dyrket innendørs. På tysk, blomst kalles "Little Bell mai" (Maiglöckchen). Ifølge en gammel kristne legenden blomsten sprunget fra Eve tårer når hun og Adam ble drevet fra hagen av Eden. Tyskerne anser det lykke å plukke disse villblomster våren.