Typisk oppsettet for septisk fett bokser

August 23

Typisk oppsettet for septisk fett bokser

Boksen fett mer vanlig kalt fett fellen, overtrykkes fett som tømmes i avløpet vasken. De er vanlige i restauranter og andre bygninger som behandler matlaging og produserer store mengder av fett fra mat - om private boliger har også fett feller koblet til deres kjøkkenvasken rør. Fettet renner ned i avløpet og i fett fellen vann og annet søppel, i en blanding kalt avløpsvann. Avløpsvann renner så gjennom septiktank og inn områdets grunnvann.

Beliggenhet

Fett tanken plasseres under bakken, utenfor, og et sted for de som utfører vedlikehold på tanken. Tanken åpnes via en overbygd Kum på bakkenivå. Større tanker kan kreve flere tilgangspunkt, men alle krever minst én.

Rør

Hver grease trap har vanligvis en innløpsrøret og en utløp i hver ende av tanken. En tee koblet til uttaket rør tiltak dybden av fett i tanken å.3 meter fra tankens nederst. Innløpsrøret kobles til kjøkkenvaskens rørsystemet og utløp fører til septiktank.

Størrelse

Grease trap tanken har vanligvis et volum på 2,8 til 4.7 meter cubed. Størrelsen på tanken, avhenger av hvor mye fett forventes å samles, hastigheten vann flytte gjennom akvariet og at vanntemperaturen. For eksempel EPA ligningen for å bestemme hvilken størrelse fett fellen bør være i et miljø med servering er: fange størrelse = (#seats) x (flyt/måltid) x (lagring faktor) x (åpne/2 timer).

Form og indre vegg

Grease trap bør ha minst en 3 til 1 lengde/bredde-forhold, betyr tanken bør være minst tre ganger så lenge den er bred. I fett fellen, vannet renner ut i innløpsrøret og faller til bunnen av akvariet, hvor tyngre partikler kombinere med slam allerede nederst tankens. Over slam er en tåke av fett partikler, andre søppel og vann partikler. En indre vegg omtrent høyde på innløpsrøret, men gir plass mellom taket av tanken og toppen av veggen.