Typer Utmerking verktøy for metall

February 26

Metallplater merke eller oppsett er praksisen med å sette dimensjonene på et stykke metall til å vise steder av kutt og svinger som skal brukes til å dikte opp siste arbeidsstykket. Metallplater oppsettsverktøy for å måle, merke dimensjoner, tegne rette linjer, finner ikke-standard poeng og beregne runde dimensjoner.

Måleverktøyene

Nøyaktig måling er en viktig del av metallplater layout. Prosjekter kan kreve endelige dimensjonene som har en 1/32nd av en tomme toleranse, noe som etterlater mye rom for feil.

Standard måleverktøyene metallplater layout er et målebånd, omkrets regelen og skillevegger. Tape tiltak brukes for å måle større spenn. Omkrets regel av minst 3 fot er nødvendig å gjøre presise mål og beregne runde rør omkretsen på et øyeblikk.

Skillevegger har ingen tall og er ikke klassifisert som et verktøy for måling av mange bygningsarbeidere, men de er en blikkenslager. Skillevegger brukes til å transponere lengder under radial linje utvikling, se radius poeng på en venetianske rør montering og halvere sirkler for å finne like lengder.

Merking

Måle ville har ingen virkning hvis du ikke har en måte å plassere et merke på metallet. Indikatorer kan brukes, men tykke følte tips kan være større som 1/8th av en tommen og gir mye rom for feil. Markører er bedre igjen for merking stykke tall eller sirkle bøye og kutte poeng.

En skriver eller syl. brukes til å legge linjen stramt merker og linjer på metallplater. Syls punktet er skarp og kan gjøres av karbid, som er vanskelig og lar syl. beholde sitt punkt lenger.

Ruter og vinkel utleie

Ruter og vinkel utleie er viktige verktøy som kan lett bli oversett i oppsett et merke ut verktøysett. Med ruter får du hva du betaler for. Billigere kombinasjon ruter kan ofte være ut-av-torget 1/16 av en tomme eller mer i 12 inches. Det er verdt pengene å investere i et trued.

Innramming rutene har bruker som går utover standardoppsettet, men er viktig som en tid saver når du skal markere 90 graders hjørner på metallplater.

En vinkel finder brukes for metallplater Utmerking er ikke de standard transportører brukt i skoler. Vinkel finder er sammensatt av en blokk som har grader i en halvsirkel og arm som rir på metallet. Vinkel finder kan nøyaktig bestemme vinkel fra 0 til 180 grader.

Center Punch

En center punch brukes til å plassere en runde smilehull på området hvor en sving eller hull plasseres i metallplater. Center punch merket er lett å se på bremsen og reduserer mengden av gange fra en borekrone når bore et hull.

Spesialitet verktøy

Uvanlig verktøy som brukes i metallplater Utmerking er fleksible magnetisk regel og trammel poeng. Trammel poeng er to skjerpet stenger som klemme til en metall bar eller rør for å lage større radius buer. De kan ikke brukes ofte, men når de trengs vil du være glad du har dem.

Fleksible magnetisk regler brukes til å lage merking omkretsen på metallplater enklere og mer nøyaktig.