Typer utenfor vann kanalstusser

November 23

Typer utenfor vann kanalstusser

Det finnes tre grunnleggende typer utenfor vann kanalstusser: sillcock, slangen bib og freezeless tappekran. Enten du ønsker for å erstatte en gjeldende stuss eller installerer en ny på hjemme, burde en av disse tre kanalstusser arbeide for dine behov. De fleste kanalstusser er laget av messing å tillate for en rekke bruksområder.

Sillcock

Sillcock kalles også en terskel tappekran. Det er utviklet for å installeres direkte på siden av et hjem. Det bør være festet til utsiden av hjemmet med vannrett sideretning og vinklet ned i 45-graders vinkel. En sillcock bør ha en pipe 6 til 12 inches lang som utvider inne i hjemmet. Ventilen for sillcock er på slutten av dette røret inne i hjemmet for å hindre frysing.

Slangen Bib

Slangen bib ligner på en sillcock. Det er også en vannrett stuss som har en 45-graders nedadgående vinkel. I motsetning til en sillcock har slangen bib en lang rør som går inn i hjemmet. Disse typer utenfor vann kanalstusser er best for milde klima der minusgrader er ikke et problem. Ventilen for disse er på utsiden av hjemmet og kan fryse.

Freezeless tappekran

Freezeless kranen ligner på to andre. Forskjellen er at ventilen for disse installeres langt inne i hjemmet å hindre frysing av ventilen. Hvis du bor i et klima der temperaturen blir under frysepunktet, og du vil bruke din utenfor vann stuss når det blir under frysepunktet, vil freezeless kranen sannsynligvis fungere best for din situasjon. Vannslangen i hagen som brukes med kranen bør fjernes under minusgrader for å hindre frysing av spigot.

Viktige hensyn

Hvis du installerer eller erstatte en utenfor vann stuss, bør viktigste vannlinjen til hjemmet slås av før du begynner prosjektet, og vannet skal dreneres fra linjene. Du kan enkelt gjøre dette ved å slå på kraner i ditt hjem og vente til mer vann kommer ut av rørene. Hvis du har en sillcock eller en bib utenfor vann stuss og bor i et område hvor det fryser om vinteren, slå av din utenfor vannforsyning før minusgrader treffer området. Dette kan hjelpe hindre frysing og forlenge levetiden til dine stuss.