Typer tropiske innendørs planter

March 10

Typer tropiske innendørs planter

Houseplants legge til en touch av grønne interiør innstillinger og også kan gi et sterkt hint i tropene. Mer enn 250 tropiske planter dyrkes innendørs. Vi vokse mange av dem innendørs fordi de ikke tåler den kalde temperaturen at mange klimasoner opplever hver høsten, vinteren og våren. Noen tropiske plantene produsere blomster når dyrket innendørs, mens andre er dyrket primært for deres attraktive løvverk.

Typer

Tropiske planter som kan bli dyrket innendørs inkluderer anthuriums, orkideer, hibiscus, bromeliads, heliconias, gardenias, gingers, plumerias og mange andre. Tropiske planter som produserer attraktive løvverk inkluderer ti, palmer, dieffenbachia og philodendron. Vi vil fokusere på anthuriums, orkideer, hibiscus og flere løv planter. Selv om forholdene er forskjellige for ulike typer planter, krever generelt tropiske planter riktig miljøforholdene av lys, temperatur, fuktighet, ventilasjon og jord. Hver plante har også sine spesifikke behov for vann og gjødsel som du bør gi den type.

Anthuriums

Anthuriums inkluderer mer enn 800 arter av planter som er innfødt fra Mexico til Nord-Argentina. De varierer i størrelse, farge og form, men den vanlige Sanremos eller "lille gutten blomst," er rød, flat og hjerte-formet, med en 4 - til 5-tommers utstående stil i sentrum. En annen Sanremos familie plante som er vanlig i offentlige steder som flyplasser og kjøpesentre er såkalte freden lily. Denne plante er i slekten Spathiphyllum, som inneholder ca 40 arter. Den har hvite blomster med en fremtredende stil som blir båret på lang stammer over sin stroppen blader.

Orkideer

Orchid arter nummer mer enn 10.000. Selv om de har et rykte for å være vanskelig for å vokse, ikke alle av dem er masete, og noen, som cymbidium, tåler temperaturer ned i midten av 30-årene F. Noen populære orkideer vokst innendørs inkluderer dendrobium, cattleya, phalaenopsis eller møll orkideer og paphiopedilum eller dame-tøffelen orkideer. Fordi orkideer krever spesifikke temperaturområder og høy luftfuktighet, er de ofte dyrket i klima-kontrollerte steder veksthus. Orkideer produsere blomstrer når du gjødsle dem med en spesiell mat formulert for orkideer. N-P-K forholdet bør være ca 19-31-17.

Hibiscus

Hibiscus er en tropisk plante som har utallige fargekombinasjoner. Blomstene varierer i diameter fra 2 til 12 inches. Hibiscus planter generelt foretrekker å vokse utendørs, men du kan nyte sine attraktive blomster om sommeren hvis du plante din hibiscus i en stor gryte, du holde utendørs i sommerhalvåret og deretter flytte innendørs i vinter. Gi hibiscus et skudd av lave nitrogengjødsel når du flytter den utendørs etter din siste frost.

Løv planter

Philodendrons er vining planter med store, hjerte formet som er ofte delt på flere steder. Philodendrons er lett å omsorg for og kan leve i mange år som innendørs potteplanter.

Ti, også kalt cordyline eller Hawaii fint-lykken-anlegget, idrett attraktive stropp som løvverk som går fra grønt til spraglete lilla og rødt. De er lett å vokse som houseplants og krever bare sporadisk langsom utgivelsen gjødsel.

Dieffenbachia vokser ganske stor og har lysegrønne blader, ofte med hvite striper eller mottling. Også kalt dum stokk, kan dieffenbachia forårsake mennesker og dyr å miste sin stemme hvis de spiser dette anlegget.

Noen arter av palmer gjøre pent som huset planter. Areca palm (Dypsis trompetkantarell) er attraktivt, krever lite omsorg og utsettes ikke for mange sykdommer eller mottakelighet for insekt skadedyr. En annen fordel av areca palm er at det renser luften: det har vært vurdert på toppen av potteplanter fjerning av luftbårne giftstoffer.