Typer trompet planter

January 9

Typer trompet planter

Trompet planter, vanligvis referert til som angel trompeter, er innfødt til Nord og Sør-Amerika. Disse plantene er ofte dyrket, men er også sett i naturen. Navnet på disse planter avledet fra sine blomster trompet-liknende figur. Alle angel trompet blomster er en del av familien Solanaceae, som er kjent for blomstrende i løpet av kveldstimene. Nesten alle angel trompet planter er også giftige og ikke egnet for menneskelig konsum.

Datura

Datura anlegget er innfødt til Nord-Amerika, spesielt USA og Mexico. Dette årlig anlegget kan vokser i tropiske eller temperert klima, men foretrekker skyggen i høye temperaturer. Denne planten vokser opp til 2 til 3 feet i lengden når den modnes. Den datura trompet-formet blomster er vanligvis hvit, men det kan vokse i andre farger, som rød, gul, lavendel. Stamen av blomsten er vanligvis samme farge som sine kronblader. Datura blomster slipp en duft når de blomstrer. Blomstene på disse plantene blomstrer vanligvis om kvelden. Ifølge Colorado State University, daturas er svært giftig og bør oppbevares utilgjengelig for barn.

Nicotiana

Nicotiana planter er urfolk til flere regioner over hele verden, inkludert Nord-Amerika, Australia og Sør-Stillehavet. Planten vokser best i fullt sollys, men kan også vokse i noen skyggelagte områder. Nicotiana planter er kjent for sin rolle i tobakksindustrien, siden de er brukt i sigarer og sigaretter. Men produsere disse plantene også trompet-formet blomster gul, rød eller grønn. Nicotiana planter vokse til høyde på 5 fot når de modne. Anlegget er oppkalt etter Jean Nicot, fransk diplomat, som i 1500-tallet, var den første mannen å presentere tobakk for det franske hoffet.

Brugmansia

Innfødt til Sør-Amerika, brugmansia er busk som trompet planter som vokser opptil 10 fot når fullt ut modne. Hvis de ikke er beskjæres, vokse brugmansia stammer til en bredde med 12 fot. Disse trompet planter vokse i varmt klima og sine blomster blomstre om sommeren. Men disse plantene har ikke en høy grad av kaldt hardførhet og ikke kan overleve i kaldere klima. De fleste brugmansia blomstene er gule, men de kan også ha hvit eller rosa farger. Ifølge Yale University brukes disse plantene som forbruksvarer i søramerikanske tribal seremonier. Alkaloider i brugmansia fungerer som et hallusinogen. Men kan en uriktig dose av dette anlegget være dødelig.