Typer Trim fasader

December 31

Typer Trim fasader

Hjem eksteriør har ofte trim langs huset. Trim er materialet som linjer hus fasader og oppretter en merkbar linje. I mange tilfeller er trim en annen farge enn selve huset, selv om det er noen trims som er malt samme fargene for å gjøre det mindre merkbare.

Ekte tre Trim

Ekte tre trim er en dekorative tre lagt til huset. Det er foretrukket tre materiale, for eksempel rød tre eller sedertre. Men det ikke er nødvendig å male ekte tre trimme, male mange huseiere over skogen for å endre fargen eller beskytte tre materialer. Ifølge Sussel byggherrer er ekte tre trim et ideelt alternativ for fiber-sement fasader.

Vinyl Fasader Trim

Vinyl Fasader trim brukes oftest med boliger som har vinyl Fasader. Vanligvis rammer dette trim Vinduer og dører i huset. Ifølge hjem Guide 123, denne typen ytterkledning trim brukes når huseiere har et hjem som er enten alle eller hovedsakelig vinyl Fasader. Design og stiler av vinyl Fasader trim mellom lineal stiler til dekorative riste stiler.

Aluminium Trim

Aluminium ytterkledning trim er et alternativ som er relativt billig og vedlikeholdsfri. Om det er rimelig, er utseendet på aluminium trim ikke alltid appellere til mange hjem. Aluminium er brukt som et alternativ til tre på grunn av lav vedlikehold av materialet.

Fiber Cement Trim

Fiber cement trim brukes hovedsakelig med fiber cement fasader på et hjem. Vanligvis, fiber cement trim brukes med fiber cement fasader er en lignende farge til fasader og installeres med fasader.