Typer tre personvern gjerde

October 9

For alle som ønsker for å opprette det spesielle flykte fra resten av verden, finnes det en rekke ulike typer tre personvern gjerde. Det er mange forskjellige typer konstruksjon og materiale. Skogen som cedar, furu og eik, alle låne godt for en solid gjerde. Men er det ikke materialet som gjør gjerdet effektive, men heller måten der gjerdet er konstruert.

Vannrett

En vannrett bygget gjerdet bruker innlegg og planker plassert vannrett på bakken. En effektiv barriere og personvern gjerde, vannrette plankene brukes varierer i bredde og kan plasseres enten med ingen mellomrom mellom dem eller et par inches fra hverandre. Tre vannrette gjerder bruke mindre total trelast og materialer enn andre typer gjerder. Med større planker er det mer risiko for bøying og vridning.

Flettet

En tre veve eller tau gjerdet er bygd mye på samme måte som et vannrett gjerde. Innlegg plasseres jevnt langs barriere eller fence. Lang, tynn planker eller saplings brukes og flettet mellom gjerdestolper. Effekten er en attraktiv horisontale tregjerde som tilbyr privatliv. En ulempe til denne typen gjerde er at tre til slutt opprettholder den kurv-vevde figur som den opprinnelig var tilordnet, slik at det blir ineffektiv andre bør gjerdet ombygd eller resirkulert. I tillegg, på grunn av vedvarende stress på punkter hvor planken vever gjerdestolpen, kan sprengning av tre oppstå. Regelmessig vedlikehold og riktig behandling, en flettet gjerde er et attraktivt og enkelt alternativ for personvern.

Panelet

Den mest private av tre personvern gjerde er en panelet gjerde. Det er umulig å se på plass, som gjerdet er laget av jevnt kutt tre paneler. Vanligvis laget av kryssfiner, en ramme opprettes mellom gjerdestolper, og panelene brukes deretter til å fylle ut mye måten gips brukes til å skille rom. Disse panelene Opprett en tre veggen og fungere som en barriere fra utenfor naboer eller dyr. En ulempe ved et panel gjerde er trykket kryssfiner som ofte brukes tendens til å svekkes, fordreie og dele. Riktig, maleri og behandling hjelpe lindre disse utfordringene.

Overlappende

En annen personvernalternativet er de overlappende av stående planker eller Tiler som er plassert langs en ramme mellom gjerdestolper. Dette kan være formet øverst til et punkt å legge litt av en mer dekorativ følelse. Disse gjerder ser kompleks, men konstruksjonen er veldig enkelt. To laterale strimler av tre plasseres mellom gjerdestolper. Disse brukes som feste poeng for de loddrette plankene. Med 4-tommers planker, er disse plassert i en svimlende mote på motsatte sider av lateral strimler. Som gjerdet blir mer loddrette planker lagt, øker i styrke. Sluttresultatet er en solid tregjerde som holder den uønskede ute og roen i.