Typer trær med torner

June 28

Typer trær med torner

Hvilke typer trær med torner vokse i US Department of Agriculture anlegget hardførhet parkeringssoner hele Nord-Amerika. Noen landskapsarbeid trees, ofte brukt til å opprette hekker og barrierer. Faktor i mengden trafikk i et område før planting en av disse vanskelige trærne der folk kan floke med dem ofte.

USDA sone 3

Den cockspur hagtorn (Crataegus crus-galis) et eviggrønt fra Quebec sørover til Nord-Carolina, så den tåler kulde knyttet til sone 3. Dette er en blomstrende treet vokser til mellom 25 og 35 fot høy, genererer klynger av hvite blomster i mai. Dens torner nå lengder så lenge tommer. Washington hagtorn Crataegus phaenopyrum) er en annen sone 3 hagtorn med torner og våren blomster. Tannpine treet, ofte på størrelse med en stor busk, genererer blomster før bladene fylle ut. Prickles det har er blader og stengler; frukten er rødbrun og gir tre dekorativ verdien.

USDA sone 5

Engelsk hagtorn (Crataegus laevigata) og grønne hagtorn (Crataegus viridis) er ikke helt som mottakelig for kulden som den vanskelige cockspur utvalget (Crataegus crus-galli inermis), men sone 5 Vintrene er egnet for å overleve. Grønne hagtorn kommer i en plante kjent som vinter King (Crataegus viridis "Vinter King"), med færre torner enn den overordnede arten. Den produserer hvite blomster, frukt krabbe epler og rød-lilla høst løvverk. Som tiden går, spines på stammen og eldre stilkene av harigiri treet (Kalopanax septemlobus) avta unna, men den nye veksten har ingen mangel av torner. Dette asiatiske treet for sone 5 blomster overstrømmende i juli, økende til 60 fot i dyrking.

USDA sonen 7

Torner på den amerikanske plomme (Prunus americana), et tre passer for sonen 7 vokse til mellom 2 og 3 inches. Blomstene komme før bladene på en plomme, gir landskapet litt hvit farge i mars og begynnelsen av April. Andre trær eie torner i sonen 7 inkluderer Washington hagtorn; svarte gresshoppen (Robinia pseudoacacia); honning locust (Gleditsia triacanthos); og svarte gresshoppen kultivarer som svingete Baby (Robinia pseudoacaciaare "Svingete Baby"), små trær med liten spines. Honning locust har et utvalg av funksjoner landscapers tiltalende. Treet har sammensatte bladene, blomster og lang seedpods. Torner er hele stammen og grenene.

USDA sone 9

Jujube treet (Ziziphus jujuba) vokser til sone 9, opprinnelig fra Kina som produserer spiselig frukt med en smak som datoer. Bladene av dette treet er skinnende grønne, bevæpnet med et par spines. Skarp torner vakt grenene av chittamwood (Bumelia lanuginosa), et tre native til Sørøst og egnet til egenskapen kantlinjer. Dette treet har langvarig blader, med bladene ikke slippe til sent på høst. En Osage orange tre (Maclure pomifera) er ikke egentlig en sitrus treet, men heller et tre med så mange spines; det tjente effektivt som et gjerde før piggtråd kom å erstatte den. Bønder og Gårdbrukere plantet den i rader, vite dens lang spines ville fraråde dyrene og folk prøver å få den. Det har dekorativ verdi på grunn av dens sprakk bagasjerommet og lyse grønt løv.