Typer trær med fallende nøtter

May 15

Typer trær med fallende nøtter

Tre nøtter er faktisk frø som inneholder alle de nødvendige materialene for å generere nye trær, en prosess som skjer etter nøtter faller med hjelp av vind eller regn. Mindre nøtter finne et egnet voksende miljø, men blir de matkilde for pattedyr som hjort og ekorn samt store fugler som kalkuner og crows. Mennesker har en eierandel i prosessen, også, fordi de fleste nøtter trær, om vill eller domestisert, gjerne slippe skuddpremie sine hver høst, gjør nøtter enkelt å høste.

Produksjon av nøtter trær

Selv om mange nøtter trær innfødt til USA vokser vilt, kan enkelte varianter være dyrket i et hjem hage, også. Noen arter, men ta år å bli etablert, og så det kan være en stund før de produserer en betydelig avling. Kastanje blight desimert store bestand av amerikanske chestnut treet (Castanea dentata) som en gang prydet det østlige Nord-amerikanske landskapet fra US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 8. Delvis sykdom-resistente stammer av treet er tilgjengelig, skjønt. En populær amerikansk ferie behandler, blanke brune, glatt-skinned kastanje tre nøtter er innkapslet i stikkende grønne ytre skall som slår gulbrun og slippe fra treet i tidlig til midten av høsten.

Deres fordeler

Vurderer prisen av nøtter på supermarkedet hyllene er det økonomisk fornuftig å vokse noen nøtter trær, forutsatt at du har plass og ikke tankene venter for dem å starte produksjon. Når trærne blir etablert, betale de sannsynligvis mer enn for seg i betydelig avlinger de kommer tilbake. Mange nøtter trær, som den amerikanske bøk (Fagus grandifolia), er også nyttig som skyggen trærne. Hardy i USDA soner 3 til 9, amerikanske bøk produserer spiky, brunaktig nøtter i høst og skinnende kobber løvverk. Et annet alternativ er butternut treet (Juglans cinerea), som er hardføre i USDA soner 3 til 7 og innfødt til det meste av det østlige USA, vest til Minnesota og sørover til Arkansas og Georgia. Modning høsten, er sine nøtter innkapslet i hårete ytre skall.

Ulemper

Noen mutter trær, inkludert shagbark hickory (Carya ovata), produserer masse rusk i form av løv og kvister, samt nøtter, spesielt i løpet av årene av støtfanger avlinger. Hardy i USDA sonene 4 til 8, shagbark hickory er innfødt til deler av Nord-Amerika som spenner fra det sørlige Canada Georgia og vest til Texas. Treet er oppkalt etter barken grayish at forfall, begynner å krølle og trekke fra stammen i lange smale strimler. Nøtter, som faller fra treet på sensommeren og tidlig høst, måler mer enn 1 tomme i diameter og er innkapslet i tykk, svampete, grønne skall som ligner lille gresskar.

Oaks og eikenøtter

Selv om vanligvis ikke en viktig matkilde for mennesker, eiketrær (Quercus spp.), som den hvite eik (Quercus alba), er verdifull som skyggen trærne og gir en viktig kilde til mat for pattedyr og fugler. Det store antallet eiketre nøtter - kalt eikenøtter--faller på sensommeren tidlig faller, men kan være ganske rotete og forstyrre plenklipping og andre yard vedlikehold. Årlig avkastning eikenøtter fra mer enn 60 arter av eiketrær i Nord-Amerika er større enn den årlige kombinerte avkastningen fra alle andre arter av nøtter trær, ifølge Moder Jord News nettstedet. Hardy i USDA soner 3 til 9, hvit eik løslate deres dusør på tan-brun eikenøtter i September og oktober. Venstre der de faller, nøtter ofte spire og utvikle seg til frøplanter, som kan fjernes for hånd.