Typer store blomster

September 3

Typer store blomster

Blomstene er favoritt delen av de fleste hager. Kommersielle hager er ofte designet primært rundt blomster. Folk betale høye priser å bruke dem i bryllup eller har en blomsterbukett levert til en spesiell anledning. Blomster tjene dekorative, aromatiske, landskapsarbeid og symbolske formål. Store, prangende blomster er ofte den mest likte. Store blomster er stor farge pop for foran sikring eller beskjære hage, og noen er til store bli temmet. Blomster kan bli solgt til en høy pris på grunn av deres delikatessen, mens andre utrolig store blomster finnes kun i eksotiske reiser.

Corpse Flower

Lik blomsten (Titan arum) produserer utseendet av en stor blomst med klynger av små blomster. Dette er en teknikk som kalles sitter. Corpse flower planter vokse fra 7 til 12 fot høye og kan veie mer enn 150 pund. Lik blomsten får sitt navn fra råtten duften den produserer, ligner på Rafflesia arnoldii. Titan arum er også fra Indonesia, men er mer praktisk å dyrke. Anbefalte jord sammensetningen for liket blomster er åtte deler befruktet torv, en del sand-vasket torv og en del pimpstein. Konstant fuktighet er nødvendig, men redusere beløp hvis anlegget begynner å visne. Denne typen anlegg må dyrkes i drivhus, som den trenger veldig varme temperaturer. Liket blomster tåler ikke temperaturer under 75 grader Celsius og foretrekker temperaturer lav på 90-tallet. Vær forsiktig av sopp og melete ormer.

Giganten Hogweed

Gigantisk hogweed er også en sitter blomst som blomstrer i form av en paraply. Gigantisk hogweed blomstrer vokse over 2 fot bred på toppen 15 fot høye stammer. Dette er en eurasiske plante som først ble dyrket i Amerika i 1917. Dessverre denne generasjon av gigantiske hogweed viste seg for å være negative og nå betrakter en helsefarlige Luke på grunn av de skadelige virkningene av sin sap. Sap forårsaker ekle utslett og potensielle blindhet hvis det gjør øyekontakt. Det er ulovlig å plante eller selge gigantiske hogweed i USA. Denne skadelige stor blomst vokser langs elver og bekker nær Lake Erie og Lake Ontario.

Rafflesia arnoldii

Rafflesia arnoldii er en truede blomst og er det største personlige blomsten. Rafflesia arnoldii kan vokse opp til 3 fot over. Det er en parasittisk plante, betyr det produserer ingen klorofyll og ikke photosynthesize. Rafflesias finnes i indonesisk regnskoger, og er det nasjonale blomsten i deler av Malaysia og Thailand. Den har fem store brune flekker petals encasing et gapende senter med stinkende stamen. Rafflesia arnoldii stamen produserer en råtten lukt som tiltrekker åtsel fluer for pollinering formål. Denne gigantiske blomsten lever bare for en uke og tar over ni måneder å produsere. Disse plantene er har og kan være relatert til poinsettias og fioler.