Typer Stihl motorsag kjeder

May 25

Typer Stihl motorsag kjeder

Som verdens fremste leverandør av motorsager produserer Stihl et stort utvalg av kvalitet chainsaws. Stihl chainsaws brukes av profesjonelle redningspersonell, loggere, bønder, landscapers og gjennomsnittlig hus. Mangfoldet av så størrelser og bruker har forårsaket Stihl å komme opp med en like mangfoldig utvalg av kjeder.

Oilomatic Stihl Picco Micro Mini komfort 3

Micro Mini komfort 3 kjeden har en lav-rekyl single-humped stasjonen kjeden design. Lavere vibrasjon høyere skjæring og kjedelig evner gjør dette forsterket cutter sagkjedet en mini kraftpakke som er del av gjennomsnittlig hus.

Oilomatic Stihl Picco mikro komfort 3

Med sin høye spranget kutte effektivitet kutt Mini komfort 3 kjeden rask og smidig. Denne kjeden har en lav-kickback også og er ideell for gjennomsnittlig hus på jakt etter en god all-round motorsag kjede med over gjennomsnittlig kutte strøm.

Oilomatic Stihl rask mikro Carving kjede

Rask mikro Carving kjeden har en spesiell utskjæring form slik at det å utføre i skitten forhold. Dette så kjeden kan brukes på tre datatyper, gjør det ideelt for landscapers og bønder.

Oilomatic Stihl rask mikro komfort

Funksjonene for rask mikro komfort-kjeden lavere vibrasjoner å redusere bruker tretthet. Ideell for alle som trenger en Kjedesag kjede for disse hele dagen jobber.

Oilomatic Stihl rask mikro Full hopp

Stihl rask kjeden har to tie stropper mellom hver to cutting tennene slik at bedre chip utslipp og høyere kjeden hastighet. Det fungerer bra for kraftigere sager og lengre guide barer. Stihl rask kjeder også kommer i lav rekyl og begge mikro - og super - comfort modeller. Full hopp Stihl rask kjedene er en hyppig favoritt for profesjonell bruk. Bønder, landscapers og loggere nyte makt mens gjennomsnittlig huseiere nyte lav-kick og super komfort modellene.

Spesialitet kjeder

Stihl også en rekke spesialitet kjeder brukte redningspersonell og for profesjonell tømmer ledelse.