Typer stein oppkjørselen støv

May 26

Typer stein oppkjørselen støv

Stein støv er en rimelig materiale som serverer en rekke formål når du installerer en innkjørsel. Tilgjengelig fra steinbrudd og stein leverandører, er det et avfallsprodukt opprettet når store steiner er inndelt i grus. Når lagt til betong, steinstøv begrenser krymping og legger et jevnere utseende til overflaten. Når den brukes med Breivik, komprimerer små støv i en nesten et solid grunnlag for en grus eller asfaltert innkjørsel.

Kalkstein

Som mest steinstøv er kalkstein dust en fin, grå materiale. Den kan brukes i stedet for sand som base for oppkjørselen pavers eller steiner. Kalkstein støv brukes også som felles filler mellom murstein, fliser, pavers og andre materialer. Den blokkerer effektivt vann seeping gjennom leddene og skade stiftelsen, og låser rydder materialer på plass. Når fuktet, den beskytter mellom leddene og blokkerer ugress fra utviklingsland under oppkjørselen.

Marmor

Marmor støv er brukt som en ingrediens i gips eller filler i maling. For en innkjørsel, kan det blandes med sement pulver, samlet og vann til å danne en sterk konkret blande. Når pakket mellom pavers, gir marmor støv en tettere bånd enn sand som inneholder luftlommer. Fargen avhenger av den opprinnelige coloring av marmor stein, men er vanligvis grå eller natur.

Polymere

Polymere steinstøv refererer til en blanding av naturlig stein støv og naturlig eller kunstig bindemidler. Ekstra bindemidler tilbud en fastere holder og reduserer vann steinstøv beholder. Resultatet denne blandingen til å fylle fugene mellom rydder materialer og kanter. Materialet er ikke en bot som ekte stein støv og er en god plass for uregelmessig formet knakk stein eller innkjørsler med ledd som måler 1/2 tommers til 4 inches bredt.

Oppdelte granitt

Begrepet "nedbrutt granitt" refererer til små biter av løs grus brukes for casual innkjørsler. Den kommer i Uregelmessige former, inkludert kurs, sand-aktig materiale som de minste delene bryte ned i. Støv og knuste steiner kan brukes på flere måter, inkludert som en løs grus overflate. Når en stabilisator legges til mix, støvet klynger seg til større steiner for å danne en mer stabil innkjørsel. Et annet alternativ er å bruke harpiks, som beskytter over støv og steiner for å danne en solid, strukturert fortau.