Typer Steam radiatorer

October 31

En damp radiator, vanligvis finner i eldre boliger, er en trykksatt damp enhet som produserer varme ved å gjennomføre steam gjennom rørene forsyning og inn på radiatoren kammeret. Steam radiatorer er generelt en kostnadseffektiv måte å varme en stor plass. Selv om steam radiatorer er noen ganger rotete og høyt, anser mange dem verdig.

Baseboard systemer

I dag er den vanligste typen steam radiator i USA med ribber-tube baseboard systemet. Med ribber-tube baseboard systemer er vanligvis vedlagt i metall, med reflekterende materiale bak som gir varmeoverføring fra svømmeføtter eller slats, til luften passerer over. Varmt vann i rør som går fra gulvet overfører varmen til finnene. Finnene tjene som flere varme emittere, også oppvarming kald luft nedenfor.

Støpejern frittstående systemer

Støpejern frittstående steam radiatorer fungerer som standard steam radiatorer i at de utfører steam i levere rør og i radiatoren kammeret, til slutt produserer varme. Støpejern systemer er spesiell, men for sine dekorative kvaliteter. Tradisjonelt ble støpejern systemer opprettet som et middel for skjemmende, clunky steam radiatorer mer attraktiv. Den italienske og viktorianske design var den mest populære for sine minimalistisk kvaliteter. I dag kan du fortsatt finne disse vintage støpejern systemer, samt moderne støpejern systemer som vanligvis enda mer minimalistisk design, med elegant buet spoler og kolonner.

Keramiske varmesystemer

Keramiske varmesystemer er den mest moderne og mest brukte typen steam radiator. Keramisk varme systemer arbeid som typisk steam radiatorer, bortsett fra at keramisk materiale fungerer som et skap, så radiatoren blir ikke varmt på overflaten. Dette forhindrer at brenner til barn og kjæledyr med andre typer steam radiatorer.