Typer solenergi oppladbare batterier

July 17

Typer solenergi oppladbare batterier

Intermitterende naturen med solskinn batterier lagre elektrisitet samlet av solenergi systemer må være tolerante av konstant lading og lading som er nødvendig. Batteriet som driver din bil, men lignende materialer og utseendet holde ikke seg. Tre typer industriell styrke, oppladbare batterier som kan håndtere disse solar utladingssykluser er utladete batterier, forseglet gel batterier, absorberes glass mat forseglet batterier.

Utladete batterier

Utladete batterier er batterier som har caps å legge vann. De tåler overlading, er relativt lav pris og bygget for å fungere godt i mange år. De bør ikke brukes innendørs som de slipper gass når belastet og kan eksplodere.

Forseglet Gel batterier

Forseglet gel batterier har ingen åpninger og vil ikke slippe gass under ladeprosessen. Fordi de kan trygt brukes innendørs er batteriene kjøpedyktig vedlikeholde en jevnere temperatur og gi bedre resultater. De er følsom for overlading og best egnet til dyp syklus programmer som vanligvis utslipp 60% til 70% eller mer av batteriets kapasitet.

Absorbert Glass Mat forseglet batterier

Absorbert glass mat (GF) forseglet batterier inneholder et vevd glass materiale som forbedrer hold tid av en elektrisk ladning. De kan trygt brukes innendørs. Generalforsamlingen forseglet batterier er dyrere enn forseglet gel og utladete batterier, men opprettholde spenningen bedre, utslipp tregere og vare lenger.