Typer Security alarmer

July 10

Typer Security alarmer

Alarmer gir et ekstra lag med sikkerhet når låser og andre tiltak mislykkes å arbeide under innbrudd. Det finnes tre typer sikkerhetsalarmer: trådløst, kablet og selvstendig. I disse tre typene er mange alternativer, inkludert sensor-enhetene, ultralyd og mikrobølgeovn detektorer og mer.

Trådløs

Trådløs sikkerhetsalarmer er rimelig, enkel å installere og arbeide uten rewiring huset eller startet med en alarm selskap som du betaler månedlige avgifter. Fordelene ved trådløs sikkerhetsalarmer er at de fungere selv når telefon, Internett eller elektrisitet ledninger er ned. De fleste trådløs sikkerhetsalarmer kommer med en viktigste kontrollenhet, en sirene eller andre varslingssystem, minst én bevegelse-detektoren enheten og annet tilbehør, som en fjernkontroll. Når aktivert, vil den viktigste kontrollenheten lydalarm eller ringe et brukerbestemt beredskap kontaktnummer eller politiet.

Fastkoblet

Fastkoblet security alarmer er det ser annonseres alarm selskapet reklame, for eksempel ADT. De forlange profesjonell installasjon, siden viktigste kontrollenheten og bevegelse-detektoren enhetene alle kommuniserer med hverandre via telefon ledninger. Fordelene med fastkoblet security alarmer er at de er i stand til å varsle myndighetene eller alarm selskapet overvåke stasjonen i tilfelle det er aktivert. Noen ulemper inkluderer dyre månedlige overvåking avgifter og upraktisk installasjon.

Selvstendig

Den enkleste formen for sikkerhet, selvstendig alarmer mangler en sentral overvåking enhet, men likevel høres et varsel enheten når aktivert. Enkel å installere, selvstendig, trådløs sikkerhet alarmer består av en todelt enhet som holder sammen gjennom en magnet. Når magnetiske kontakten er brutt, alarmen selvstendig sikkerheten. Alarmene er drevet gjennom batterier og er vanligvis plassert på Vinduer og dører. Selvstendig security alarmer kan også komme med en klokkespill funksjonen, et ikke-akutt varsel som gir deg beskjed når noen går inn i en døråpning.

Andre Security alarmer

Det er andre security alarmer å holde familie og trygt hjem. Andre security alarmer inkluderer bevegelsessensorer som kan plasseres rundt eiendommen din, Post chimes som varsler deg når noen er tukling med postboksen eller fortelle deg e-post har ankommet, oppkjørselen alarmer, medisinske alert alarmer, samt bilalarm. Brann-og karbonmonoksid er like viktig for din sikkerhet og sikkerhet også.