Typer Roland Plotter kniver

August 20

Plotter bladene er verktøy i vinyl eller tegn skjæremaskiner. Maskinvaren benyttet i disse maskinene er identisk som brukes i plotter-skrivere, bortsett fra at bladene erstatte blekk penner. Bladene er montert på kulelager og kantene rotere for å møte ønsket retning. Maskinen kutter deretter forhåndsbestemt figurer på plakater og holdbar utendørs tegn. Du kan bruke bladene for å produsere enkle strektegninger i flere eller enkle farger. Bladene kommer fra forskjellige produsenter.

Roland 30-graders knivbladene

Roland 30-graders knivbladene er et lite og intrikate kutting verktøy, og har en blad bredde på 2 mm. Det produseres fra tungsten som er befestet av karbid slik at bladene er sterke og holdbare. Dette materialet også gir støt motstand kvaliteter og forblir robust utsettes for utendørs Component. Dette bladet benyttes i liten skrift og til å produsere lineær linjene av komplekse logodesign, utstyrt med en kompakt blad i stand til rask og intrikate operasjoner. Dette bladet kommer ikke som standard med de fleste plotting og klipping maskiner og er ikke egnet for skjæring tykk vinyl eller materiale.

Roland 45-graders Vinyl kutte bød

Roland 45-graders vinyl cutter plotter bladet er kompatibel med et utvalg av Roland vinyl cutter verktøy. Disse inkluderer Roland Zecu 1001 og alle Cammjet modeller, sammen med andre Roland cutter design. Bladet arbeider i 45-graders vinkel når, og har en diameter bredde på 2 mm. Du kan kjøpe et sett med opptil 12 erstatning kniver, som gir holdbarhet og kutte nøyaktighet gjennom utvidet bruk. Bladet er standard, utformet for daglig bruk og skjære tynne vinyl. Bladet er inkludert ved kjøp av mange Roland merkevare vinyl skjæremaskiner.

Roland Flock 60 graders blad

Flock 60 graders bladet er ikke standard i vinyl kutte programmer, og derfor kommer ikke med alle plotter eller cutting maskin. Dette brukes i alle programmer som kutter noe enn tynne vinyl eller kort materiale, og er spesielt favorisert for tykkere og mer intensive oppgaver. Det gir presis og nøyaktig kutte for materialer som reflekterende eller plagg flock og metalliske elementer. Bladet er laget av wolframkarbid sementert og er utformet for å være holdbar og beholde sin skjerpet kanten.