Typer rekkverk for dekk

October 8

Dekk er et av de stedene der best av utsiden og innsiden synes å kombineres. Mens du er i stand til å være på en solid, ferdig overflate, kan du nyte utendørs uten noen vegger. Rekkverk er imidlertid en bekymring. Ikke bare er de nødvendige hvis dekk er over en viss høyde fra bakken (se de lokale byggforskrifter i ditt område), rekkverk skal utfylle utformingen av huset som dekket er bygd. Det er verdt å undersøke hvilke typer rekkverk slik at du kan velge den beste for dekk.

Koloniale dekk rekkverk

En kolonial dekk rekkverk er dekorative samt strukturelle. Hva gjør dette rekkverket fin samt egnet for eldre hus som krigen og kapper, er at det er brukt i forbindelse med slått newel innlegg samt spindler.

Veranda dekk rekkverk

Dette rekkverket er såkalt fordi det ligner på rekkverk tilknyttet verandaer. Topp- og rekkverk holder spindler mellom dem i stedet for å være sikret til ansiktene deres. Veranda dekk rekkverk kan være gussied opp med detaljer som caps og caps ball.

Stjerneskudd dekk rekkverk

Dette rekkverket har tre elementer som skiller det: slats som utstråler fra bunnen rekkverket til toppen, en plass mellom toppen rekkverk samt et bredt rekkverk cap. Stjerneskudd design ligner stjerneskudd design fant over dører på colonial husene. Dette kan være en kreativ måte å tie i to arkitektoniske detaljer.

Dekorative dekk rekkverk

Dekorative dekk rekkverk ligner koloniale dekk rekkverk i at det er spindler mellom topp- og rekkverk. Hva skiller to er dette: spindler kan enten slås eller selv plassen. Selv når spindler er slått, er de tydeligere enn koloniale rekkverk. Når spindler er firkantet, de kan gi rekkverket en stil som minner om kunst og håndverk epoken.

Byggherrer dekk rekkverk

Med denne dekk rekkverk, både spindler samt støtten innlegg er sikret til konseptkjedene eller utenfor, på gulvet. Som stjerneskudd dekk rekkverk, er det et mellomrom mellom topp rekkverk og cap rekkverket. Cap rekkverket er bredere enn topp rekkverket.