Typer poppel trær

June 2

Siden de fleste poppel trær - ofte kalt cottonwoods--vokser raskt tempo, de ofte tjene som dekorative trær eller windbreaks for landscapers. Poplene har lange stammet og store bladene som vil begynne å flagre i enda en svak bris.

Identifikasjon

Cottonwoods får sitt navn fra deres hengende "kjeder" grønn frukt som til slutt modnes og åpne for å frigjøre frø knyttet til lange tynne tråder som ligner bomull. Det er flere av disse typer poppel trær i USA.

Størrelse

Den østlige cottonwood, et tre med en trestamme diameter på 3 til 4 føtter, finnes i den østlige delen av landet. Det vanligvis vokser nær elver og bekker og kan oppnå høyder oppover 100 fot.

Geografi

Den svarte cottonwood er et tre i Northwest og Pacific Coast regionen, mens den sletter cottonwood vokser fra Montana Sør gjennom Nord Texas. Den narrowleaf cottonwood er i Rocky Mountains.

Fordeler

Balsam poppel, et tre av Nord USA og det meste av Canada, har knopper som duftende og klissete. Indianerne ville lage salver og salves fra disse knopper som hjelp i lindrende slike sykdommer som overbelastning.

Typer

Andre innfødte poppel trærne er den myr cottonwood, den Palmer cottonwood og Fremont cottonwood. Introduserte arter som Italias Lombardia poppel og Europas hvit poppel er viktig landskapsarbeid trees.