Typer planter som er funnet i Sør-Carolina

May 30

Typer planter som er funnet i Sør-Carolina

Det milde klimaet i Sør-Carolina gjør staten et flott sted å vokse en rekke planter, inkludert arter som tiltrekker fugler, sommerfugler og dyreliv. Hager i South Carolina falle i USDA hardførhet soner 7 og 8, med temperaturen sjelden faller under 5 grader Fahrenheit i vinter. Mer enn 3.000 plantearter vokse i staten, herunder blomster, busker og trær.

Pawpaw (Asimina triloba)

South Carolina er full av trær og busker, inkludert pawpaw treet. Også kjent som indiske banan, planten vokser som kort-trunked treet eller store busk nå opptil 40 fot i høyden. Anlegget store, tropiske utseende blader har en rusten-farget myk ned, og senere i sesongen blir glatt og naken. Seks-petaled blomster vises i mai eller juni, etterfulgt av store, mørke grønn eller gul frukt. I høst gule pawpaw's blader. Pawpaw trives i fuktige, surt jordsmonn, selv om den også kan vokse i sand og leirejord, også. Treet vokser i full sol til full skygge, gjør det svært tilpasningsdyktige. Mens frukt fra til pawpaw er spiselige, smaker mye som bananer, spiser folk sjelden frukt siden noen trær eksisterer i dag på grunn av skogen clearing. De fleste av frukten er spist av fugler og små pattedyr som bruker den som en viktig matkilde. Treet også gir nektar eller fungerer som en larver vert for flere sommerfugler og møll.

Myr solsikke (Helianthus angustifolius)

Lyse gule blomster av sumpen sunflower gjør det ganske merkbar i hagen eller landskap. Flerårig plante vokser opp til 3 fot i høyden med blomster som blomstrer i oktober, når de fleste andre planter begynner å falme. Blomstrer ligne tusenfryd med en sentral, brun disk og gule kronblad. Myr solsikke vokser best i våt sand eller leire jord i delvis skyggefulle områder av myr og flom slettene. Fugler finner blomster attraktive, bruker nektar som matkilde.

Østlige Purple Coneflower (Solhatt)

Vokser opp til 5 fot i høyden, har østlige purple coneflower vakre blomster som dveler uker. Blomstene vises enkeltvis på toppen stilkene, med brun kupler og hengende rosa-lilla kronblad. Prangende fabrikken produserer blomstrer fra April til September. Noen mennesker bruker blomster av purple coneflower som en urte te eller et utdrag for å forbedre immunforsvaret. Purple coneflower vokser i godt drenert, sand eller loamy jord i full sol eller delvis skygge. Anlegget tåler noen tørke, noe som gjør det til et godt valg for vedlikehold hager. Cut blomster ser flott ut i blomsterdekorasjoner. Anlegget tilbyr nektar sommerfugler og hummingbirds som stoler på anlegget som en viktig matkilde.