Typer organisk eddik for rengjøring

June 27

Typer organisk eddik for rengjøring

De fleste rensemidler på markedet inneholder sterke kjemikalier og gasser. Dette kan være en bekymring for familier med allergi eller små barn i huset. Alle typer organisk eddik er kjent for å være giftig desinfeksjonsmidler, og de er luktfri når tørr. Organisk eple cider eddik er kjent for å ha mange flere næringsstoffer og helbredende egenskaper enn vanlig apple cider eddik når inntatt, men for rengjøring formål begge vil produsere lignende resultater.

Rengjør tre

Gjøre møbler polsk bruker 1/4 kopp organisk eple cider eddik med noen dråper av olivenolje. Eddik vil rense tre trygt mens olivenolje er en naturlig tre protectant. Du kan legge sitronsaft blandingen for å opprette en ny ren lukt i ditt hjem. Sitronsaft er også en effektiv naturlig desinfeksjonsmiddel, og det er ufarlig for tre. Bruk Fjern organisk eddik hvis du er bekymret den flekker av eple cider eddik.

Rengjør glasset, skjære fett, drepe ugress

Bruk full styrke organisk eddik for rengjøringsmiddel. Legg eddik i en gammel sprayflaske, bruk og tørk med papirhåndkle. Bruk eddik til å rense deg skjærebrett. Eddik vil effektivt kutte fett, desinfisere skjærebrett og naturlig fjerne lukt styret. Bruke rett organisk eddik som en naturlig luke killer. En eddik blanding vil sikkert gut skitt fra tregulv. Bruk 1/2 kopp organisk eple cider eddik, en gallon av vann, litt olivenolje og litt sitronsaft.

Desinfisere, redusere flekker, fjerne mugg

Bruk Fjern organisk eddik som desinfeksjonsmiddel for alle flater som benkeplater, gulv, ovner og badet. For å rengjøre flisgulv, bland 1/2 kopp organisk eddik per gallon av varmt vann. Legge sitronsaft for en frisk duft. Ikke bruk eddik for å rengjøre marmor. Bruk ren organisk eddik på fliser og porselen å kutte smuss, redusere flekker og eliminere mugg. Bruk eddik til flisen, og la den stå på i noen minutter. Skrubbe den av med en scrub pensel.

Deoderize

Sett en bolle med ren organisk eddik i et skjult område av din hjem å absorbere lukt i luften. Denne metoden har også vist effektivt med vanskelig å slå lukt som sigarett røyk, kjæledyr lukt og badet lukt. Noen mennesker setter selv en bit av eddik i potten mens tilberede kål for å redusere kål lukt. Legge duft til din organisk cleaner av kokende eddik med fedd, lavendel, friske blomster, økologisk duft olje eller med kanel.