Typer oppkjørselen Pavers

December 31

Typer oppkjørselen Pavers

Innkjørsler trenger ikke å være laget av betong lenger. Det finnes typer oppkjørselen pavers å matche ethvert stil hjem og blander seg med noen landskapsarbeid tema. De kan lage en rustikk county atmosfære eller en mer formell avhenger ikke bare av utleggermaskin, men på mønsteret laget også.

Travertine

Travertin er en sedimentær stein som produseres naturlig i varme mineral springs i Tyrkia og i Italia. Det finnes to typer travertin velegnet til utendørs bruk: travertin med en finslipt eller meislet og ristet travertin som leveres i ulike tykkelser. Travertine pavers bli avkjøle og tolerere fryse og tine prosessen og fargene vil ikke svekkes. Travertin kan komme i sett med steiner av forskjellige størrelser for å opprette en innkjørsel med et naturlig utseende.

Granitt

Granitt er en annen naturlig stein består av glimmer, Feltspat og kvarts og dannet i skorpen av jorden. Granitt er et godt valg for kaldt klima og kommer i farger, helt fra hvit til svart, og alt i mellom. Når du kjøper granitt pavers, se etter steiner som har en rating på 6 eller høyere på Mohs skala av Relative hardhet og steinene med mindre enn større korning. Granitt Asfaltutleggere kommer i et bredt spekter av figurer gjør det mulig å opprette mange intrikate mønstre som fan, sekskant, diamant, concourse kvadrat halv kurs kvadrat marquise og brolegge lock.

Gummi

Gummi utleggere er laget av resirkulerte dekk, holdbart og vedlikeholdsfri. Gummi utleggere har to installasjonsvalg. De kan enten være limt på plass permanent eller forriglet sammen for enkel fjerning. Gummi Asfaltutleggere kommer i terrakotta, svart, rød, beige, grønn, brun, er ikke-slip og krever lite vedlikehold.

Gress og torv

Gress og torv Asfaltutleggere er faktisk gresset vokst sement. Den første tingen å gjøre er å installere et rutenett så rutenettet fylles med topsoil, legges sand og grus i rutenettet. Dette holder opp på gresset eller torv og tillater drenering. Det siste trinnet er å plante gresset i rutenettet. Asfaltutleggere er svært miljøvennlig lar regnvann å bli absorbert i bakken. De fleste er laget med 100 prosent resirkulert plast. De er enkle å installere, trenger ikke verktøy og de er enkle å skåret for å passe alle formet hjørne.

Meksikanske utleggere

Meksikanske utleggere er laget av leire. Ulike varianter er oppkalt etter byen hvor type leire som brukes er funnet. Saltillo brukes for en rustikk følelse. Lincoln er mørk og er veldig slitesterk. Hacienda er likeledes holdbar og det kan være egendefinert størrelse og formet. Den kommer i gule og appelsiner. Meksikanske Asfaltutleggere må tettes for å forlenge deres levetid, beskytte dem fra virkningene av været og slitasje. Tetting hjelper også pavers holder sine farger og tekstur.