Typer Mousetraps

February 24

Hvis du har en mus i huset ditt, er du sannsynligvis ikke glad for det. Sette ut gift er en dårlig idé, fordi et kjæledyr kan spise den, eller en pet kan spise en mus som er blitt forgiftet. I tillegg er en forgiftet mus sannsynlig å krype inn i veggen og utløper. Bruke en mousetrap er et bedre alternativ, og flere er tilgjengelige.

Fest felle

Tradisjonelle mousetrap er en snapin-felle, treverk og en fjærbelastet metallstangen. Musen spiser agnet du har plassert på fellen, som frigjør baren. Hvis du har angitt fellen rett, dreper baren Human musen.

Elektroniske felle

En elektronisk felle er en boks som electrocutes en mus når det går inn i fellen å få agn. Batterier er ikke nødvendig.

Lim styret

En mindre Human felle er lim styret. En mus stepping på overflaten blir sittende fast. Du kan frigjøre musen ved helle vegetabilsk olje på lim, men hvis du ikke gjør det raskt, musen kan skade seg selv prøver å få gratis.

Single-mus Live felle

Du kan også bruke en liten live felle vippe og lukker en dør når musen for å få agn. Felle retningene si du kan kaste fellen med musen inne eller angi at musen gratis. Du må ta det langt nok unna, slik at det ikke kommer tilbake.

Flere-mus Live felle

Større live feller er også tilgjengelige som kan ta flere mus. En type er en vind-up boks som feier musen i fellen fra en agnet området. En annen lar musen for å gå inn gjennom spaker bla opp når musen er inni og hindre den fra å forlate.