Typer lekeplass utstyr

April 17

Typer lekeplass utstyr

Bolig- og kommersielle lekeutstyr ligner i stil og struktur. Spille systemet brikkene kan være laget av tre eller plast, eller de kan være en kombinasjon av to. Metall lekeutstyr er hovedsakelig en ting fra fortiden. Nyere stykker er belagt med en sikkerhet dekke for å hindre overoppheting og brenner barna når de kommer i kontakt med den. Tradisjonelle utstyr har utviklet seg i stil og design, tilbyr flere alternativer enn noen gang når det kommer til spill.

Monkey barer

Monkey barer kan fortsatt bli funnet i lokale parker, men nyere versjoner av hengende utstyr tar over lekeplassen. Svingende barer i stedet for fast-på-plass stilene er popularitet. Bevegelsen av baren tilbyr en utfordring som barnet planer om hvordan å svinge fra en bar til neste. Andre populære hengende barer eller ringer dannes i ulike former og stiler, tilbyr kompleksitet og ferdigheter-building potensial for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Sandkasse

Sandbox tilbyr en mulighet til å grave, designe og bygge. Små, bærbare, hevet plast sandboxes kan plasseres på verandaer og terrasser. Tre sandboxes kan bygges i standard kvadratiske eller rektangulære figurene, men de kan også bygges i form av en sjørøverskute eller bil. Beef sandboxes er ofte laget av plast, og kan være formet som skilpadder eller delfiner. Lastebiler, biler, spader, bøtter og sifters tilbyr masse sand spill eventyr.

Klatring utstyr

Klatring strukturer har utviklet seg gjennom årene fra grunnleggende kupler strukturer formet som larvene, dinosaurer eller geometriske konfigurasjoner. Klatring garn la fantasien å løpe løpsk når barn later til å være pirater eller spioner. Plast bergvegger og hyller bygge styrke og ferdigheter i analytisk resonnement. Disse strukturene vil oppmuntre barna til å ha opplevelser mens klatring i et trygt miljø.

Svinger og lysbilder

Svinger og lysbilder er tradisjonelle stifter av lekeplassen. Sikkerhet svinger at yngre barn festet eller løftet på plass. Tau og dekk svinger blir stadig mer populært og kan knytte for å spille strukturer eller henge fritt fra et tre. Plast lysbilder holde ikke varmen som stål lysbilder, og er tilgjengelig som tillegg til hjem lekeutstyr eller kommersielle utstyr. Buet lysbilder som vri og er toppet av tunneler er også populært.

Balanse utstyr

Utstyr som fremmer balanse vil hjelpe barn forbedre hans fysiske ferdighet. Stepping steiner som øker eller reduserer høyden vil utfordre barnets balanse og romlig bevissthet. Balanse bjelker i ulike høyder er en annen måte for barnet å lære disse ferdighetene. Dobbel tauet koblet til to poler, en tau av bakken og andre tau strukket tre føtter høyere, vil tillate barnet å balansere på lavere tauet, mens du holder øvre tauet.