Typer Laser severdigheter

September 22

Typer Laser severdigheter

I 1960 skapte Theodore Maiman den første fungerende laseren. Gjennom årene har teknologi forbedret, å lage lasere mindre og mer kraftfull. Laser severdigheter gi presisere nøyaktigheten, enten du bruker et skytevåpen, kikkert, teleskop eller bare gi en office-presentasjon. Avhengig av dine behov og budsjett, kan du finne ulike typer laser severdigheter å forbedre nøyaktigheten.

Intern Guide Rod lasere

Intern guide rod lasere er vanligvis plassert under bar et skytevåpen eller enheter. De kan være fabrikk installert eller installert av brukeren, men du må kunne fieldstrip skytevåpen installere. Fordi laser er nær bar til firearm, er det ekstremt nøyaktig.

Rød Rail Mount lasere

Rød rail mount lasere kan du feste lasersikte under et våpen eller enheten som et par kikkerter eller et teleskop. Røde lasere har eksistert i flere tiår. De vanligste er rød laserpekere, som selges i bokhandler og leketøy butikker. Røde lasere er synlige på personlig-forsvaret avstand, som er 20 verft, på en overskyet dag. Fordelen med dette er at den røde markøren ikke vil bli synlig med mindre det er smog eller røyk, ikke tillater linjen skal trekkes tilbake til den røde rail montere lasersikte.

Grønne Rail Mount lasere

Grønne rail mount lasere også knytte under et våpen eller enheten. Grønn laser vises med større kontrast enn den rød laseren, spesielt i dagslys. Det kan være synlig for det blotte øye for 50 yards, og siden strålen kan sees lettere enn den røde laseren, kilden til den grønne rail montere lasersikte gjøres av andre lettere.

Foregrip Laser

En foregrip laser kan du feste et grep under foran en rifle. Bruke en utløser, kan du slå laser på og av. Det ligner på rail oppheng, bortsett fra du faktisk holder grep, regissere laser på det tiltenkte målet. En foregrip laser kan knyttes til en AR-15, M-4 eller noen annen svart rifle. Du kan også velge fra en konstant bredde eller pulserende strålen.