Typer landlige personvern gjerde

June 2

Personvern gjerde på landsbygda tendens til å kreve en større utlegget arbeid enn en personvernet gjerde for et boligområde, hvis bare fordi det er mer å dekke. Samme årsak og virkning beholdes imidlertid: du holder nysgjerrige øyne slik at du kan nyte din ensomhet. Når det kommer til landlige fekting, du har så mange valg som forsteder, så lenge du ikke tankene å sette i arbeidet.

Grapestake gjerde

Grapestake gjerder er et godt valg for distriktene fordi de kan settes opp for å følge en kurve lettere enn andre typer gjerde. Høyden på en grapestake gjerde kan også være varieres fra høye kort eller omvendt. Grapestake gjerdet er en av de enkleste personvern gjerdene å bygge som er bygget av vertikal styrene naglet til innsats som et stakittgjerde.

Kurv veve gjerde

Kurv veve gjerdet er konstruert av horisontale styrene vevet rundt vertikale styrene. Avstanden mellom innleggene bestemmes av lengden på tre strimler brukes. Denne typen personvern gjerde tilbyr mye av personvernet, men uten å kutte av luftsirkulasjon inn og ut av hagen din.

Styret og Batten

Et bord og batten gjerde er konstruert av vertikal styrene med lekter spikret over leddene. Resultatet er en holdbar og solid skjermen gjerde som tilbyr ikke bare personvernet, men en god lydmuren. Dette er en effektiv personvern gjerde alternativ for landsbygda hvor du ønsker å skjerme eiendommen fra lyden av Husdyr på eiendommen naboen.

Clapboard gjerde

En clapboard gjerde bruker ytterkledning materiale for å lage et personvern gjerde som er holdbare, men dyrt å sette opp. En clapboard gjerde er bedre egnet til nærmer seg et lite stykke landlig eiendom i stedet for en ekspansiv masse land. Den beste dekorative effekten er ofte å matche fasader av clapboard gjerdet med fasader av huset.

Loddrett brettet fekting

Vertikale brettet fekting tilbyr allsidighet fordi du kan velge å arrangere tre abutted sammen eller litt linjeavstand eller satt i en vinkel på lamellene. Du kan også velge å spikre styrene på hver side av innleggene du oppretter en forskjøvet effekt. Denne typen personvern gjerde er ofte bygget av 4 av 4 innlegg åtte fot fra hverandre.

Gitter panelet gjerde

Gitter paneler gir muligheten for personvern fra klatring vinstokker. Bygge gitteret gjerdet og plante vinstokker slik at de er klatring gjennom hullene og over toppen for privatliv. Eller du kanne rettferdig avreise gitter panelene alene for å tillate for mindre personvern, men et gjerde som gir deg en utsikt over det omkringliggende området.