Typer klasse II stiger

August 12

Typer klasse II stiger

Stiger kommer i en rekke størrelser, former og funksjoner, som fører til en rekke potensielle farer som kan oppstå som følge av deres bruk eller misbruk. American stigen Institute klassifiserer stiger basert på deres evne til å tåle noen vekter. Klasse II stiger er beskrevet som "middels plikt" og å tåle vekten av mer enn 225 pounds. En rekke forskjellige typer stiger bære klasse II klassifisering.

Gardintrapp

Stepladders er ikke justerbar, de stå på egen hånd når utviklet seg, og de har flat trinn med spredere som holder stigen på plass. Dette er svært grunnleggende klasse II stiger du finner på noen maskinvare lageret eller generelt. Stepladders er generelt maksimalt 20 fot lang og krever en flat, jevn overflate for å settes opp riktig.

Enkelt stiger

En enkelt stige er en høy, rett stige bestående av ett segment, som ikke er justerbar. Det er også en svært vanlig stige som kan kjøpes på hardware og generell butikker. Trinn, eller enden, er vanligvis smale og runde. Klasse II enkelt stiger vanligvis 24 fot lang med maksimum.

Artikulert stiger

En artikulert stigen er en vanlig, bærbar stige som kan brettes på flere ledd for enkel oppbevaring. Disse leddene kan låses når utvidet for å opprettholde dem som en enkelt, rett lengde mye som en enkelt stige. De kan også defineres i en foldet måte slik at de er selvbærende ligner en gardintrapp. Klasse II artikulert stiger kan finnes på mange jernvareforretninger og er vanligvis ca 30 fot med maksimum.

Kombinasjon stiger

En kombinasjon stige er en stige av to deler som er forbundet med en felles i den ene enden. De kan brukes som ett enkelt avsnitt ligner på en enkelt stige eller kastet ut i en selvbærende form som ligner en gardintrapp. Klasse II kombinasjon stiger kan også utvides ved å skyve en del langs et spor på den andre delen øke lengden. Kombinasjon stiger kan gjøres med trinn eller trinn eller en kombinasjon av begge, og er vanligvis maksimalt 10 fot i deres ikke-utvidet form.

Utvidelse stiger

En forlengelse stigen er en multi-segment stige med ett segment som kan flyttes langs et spor å øke den totale lengden av stigen. De er ikke frittstående stiger som en gardintrapp, så de må være lente seg mot en stabil struktur skal brukes. Utvidelse stiger kan være laget av to eller tre segmenter, avhengig av konfigurasjonen. Klasse II forlengelsen stiger kan være mellom 48 og 60 fot av om de er laget av to eller tre segmenter. Disse stiger kan også finnes i jernvareforretninger.

Andre stiger

Det finnes en rekke andre klasse II stigen typer som brukes av profesjonelle næringer. Et fast stiger er en som er festet på et permanent og er vanligvis ikke selvbærende. En forlengelse trestle stigen er faktisk et oppsett på to selvbærende stiger med uttrekkbare seksjoner som flytter oppover, og støtter et stillas mellom dem. Til slutt, jobb-laget stiger er vanligvis bygget på arbeidsstedet av tre og er tilpasset en bestemt situasjon der i ville være usikre eller effektivt å bruke en annen type stigen.