Typer kirsebærtre Bark

August 11

Duftende og vakker, kirsebær trær dag en særegen bark som inneholder ofte vannrett skråstreker kalt "lenticels." Avhengig av type og alder av kirsebærtre hende barken glatt og lys grå, ujevn og grayish brun eller kull. Noen kirsebærtrær presentere en ungdommelig bark dekker som vises lilla og glatt, aldring til en spraglete grå patina i modne trær.

Black Cherry

Black cherry ("Prunus serotina") trær bære bark som endres dramatisk over tid. Unge black cherry trær har en tynn bark merket med smale lenticels. Hvis du gni barken på en ung black cherry kvist, vil du oppdage en mandel duft.

Som svart kirsebær vokser i sin tenåringer, forblir barken relativt glatt, ligner i struktur til en ung bjørk. Fortykket Barken av en aldrende black cherry er en stor trekull farge med mange ujevn pauser.

Yoshiko

Yoshiko ("Prunus x yedoensis") er også kjent som japansk blomstrende kirsebær. Det er et hurtig voksende, men kortvarig, tre. Yoshiko er en saftig våren bloomer med masser av blomster som klamrer seg til tynne lemmer i sterk, kunstneriske kontrast til en mørk, skinnende bark. Glatt Yoshino kirsebær bark, som sin fetter, black cherry, inneholder karakteristiske vannrette lenticels, som vises stort og fremtredende på dette blomstrende kirsebær rødaktig-grå huden.

Søt Wild Cherry

Søt wild cherry treets botaniske navn er "Prunus avium" - oversatt fra Latin betyr "Hegg." Idet unggutt, disse trær vokser rett og oppreist, med en glatt, mørk bark som er mer lilla og brown enn det typiske grå andre vanlige familiemedlemmer. Søt wild cherry tree bark viser de samme vannrette lenticels på de fleste av de andre kirsebærtrær. Disse merkene vokse fra en blek brun på umodne trær til en dyp svart på gamle trær.