Typer interiør dørlåser

June 3

Typer interiør dørlåser

Interiør dørlåser tilbyr alt fra en følelse av privatliv for et rom beboerne større sikkerhet for lagrede verdigjenstander. Når du velger en lås for interiør dørene, må du vurdere formålet. Det er ikke nødvendig å bruke pengene på en svært sikker Lås hvis du bare ser etter en måte å stoppe folk fra å gå inn i et okkupert bad.

Personvern låser

Personvern låser tilby det laveste nivået av sikkerhet for en innerdør. Denne typen lås opererer fra innsiden av et rom med beboer trykke på en knapp eller kronglete en knapp å aktivere den. Ingen nøkler er involvert. Slik låser har ofte en nødsituasjon release i form av et lite hull i utvendig knotten. En liten metall bar kan bli sittende fast i hullet for å åpne låsen i tilfelle noen tilfeldigvis trykker knappen, forlater rommet låst med ingen inne for å åpne den.

Tastet inn

Tastet inn dørlåser arbeide for dører der det kreves et middels sikkerhetsnivå. Denne typen utstyrt med en innebygd i døren knott eller håndtak. De fleste håndtere sett også kommer med en deadbolt for en høyere sikkerhet nivå. Tastet oppføring låser er nok for dører som de for kontorer og klasserom.

Deadbolt lås

Innerdører rom trenger høy sikkerhet, for eksempel leiligheter med interiør entryways, er deadbolt lås et alternativ. Deadbolts fungere vanligvis som en andre lås følger en anspent dørhåndtak. De fleste tilfeller er er en én-sylindret deadbolt krever bare en nøkkel å åpen den fra utsiden tilstrekkelig. For mer sikkerhet krever en dobbel-sylindret deadbolt at du bruker en nøkkel til å låse og åpne begge sider av døren. For sikkerhet er det best å unngå dobbel sylinderen i en bolig situasjon, som det kan hindre flukt i en brann.

Keyless oppføring

For ekstra følsomme indre områder som krever høy sikkerhetsklarering, kan du installere en nøkkelfri dørlås. Noen låser av denne typen krever en PIN-kode Angi, mens andre må være pre-programmert med fingeravtrykk av dem tilgang. Brukeren setter fingeren på låsen og gevinster komme hvis tillatt.