Typer innendørs planter med vridd badebukser

April 6

Typer innendørs planter med vridd badebukser

Innendørs planter med vridd stammer bringe tankene japanske bonsai. I år vokser disse planter, og vri og beskjæring dem har vært ansett som en kunstform som ikke alle kan mestre. Men er det andre typer innendørs planter som har vri stammene som vokser naturlig vridd, eller at bøndene gi denne måten før du selger. Du trenger ikke grønne fingre eller noen spesialkunnskap å omsorg for disse kronglete innendørs planter.

Pengene trær

Antatt å bringe lykke og rikdom, er penger tree anlegget relativt enkel å vokse. Penger tree anlegget må indirekte sollys, og selv om det må bli vannet grundig, bør du la jorda tørke mellom vanning. Om vinteren, når økende bremser, bør vanning også reduseres fordi overwatering kan føre rot råtne. Penger tree anlegget tynn stammen er ofte flettet av bøndene gir stammen er det interessant vridd utseende. Det oppsto i Sentral- og Sør-Amerika og vokser opp til 10 fot høye i naturen, men er mye kortere når vokst som et hus anlegg innendørs. Pengetreet er en ideell innendørs anlegg fordi den trives under fluorescerende lys.

Dragon's Blood

Dracaenas sanderiana (drage treet eller dragon's blood) er tøff planter som ofte plassert i kjøpesentre og kontorer. 60 arter av dracaenas finnes, inkludert trær og små shrubby planter, men dracaena sanderiana er populær for sin interessante bagasjerommet. Flere stammer stige fra dragon treets rootstock og har sword formet blader. Disse stueplanter kalles også lucky bambus, selv om de er relatert til bambus arter. Canes drage treet er gruppert eller vridd til en spiral eller andre interessante figurer. Denne kronglete er ofte gjort gjennom retningsbestemt lys, eller endre lys retning slik at anlegget vrir for å vokse mot lyset. Dracaena sanderiana planter rot i vann og kan overleve lenge på denne måten, men de må jord og lys til å trives. Lucky bambus er en populær feng shui plante, men på grunn av sin afrikanske opprinnelse, er en nylig tillegg til feng shui praksis.

Desert Rose

Desert rose planter (Adenium obesum) er frodige planter som vokser Rank, voksende kort stilk med små roundish vokst. Denne innendørs anlegg er grønn, som betyr at den har en rosa hvit blomstrer hele året. Desert rose planter er innfødt til Afrika og anses ideell for personer som har problemer med voksende innendørs planter. De vokser fint i Potter og krever lite omsorg. Denne innendørs planten vokser mer interessante og mer verdifullt, som den modnes. Blomstene kan være ulike nyanser av rosa, rosa, hvit eller rød. Begrepet "obesum" refererer til desert rose's fett base som vokser buede eller vridd spirende flere tykk kjøttfulle grener. Den kan leve uten vann i lang tid, men vil miste alle eller de fleste bladene, som regrow etter vanning.