Typer innendørs Palm planter

August 30

Palmer er en familie av planter som vokser i tropiske regioner. Palm familien av planter inneholder nesten 3000 arter. De er kjent for sine store, fjærlett og fan-lignende blader og tykk entall stammene. Mange arter av palmer tilpasse seg godt til et innemiljø.

Kentia

Kentia er en palme som blomstrer i tempererte eller semi tropiske temperaturer. Det er en enkelt-stammen Palme som vokser med en veldig treg hastighet.

Rhapis excelsa

Rhapis excelsa er kjent som "Lady håndflaten." Lady Palm har en tynn koffert som danner klumper. Den vokser til en høyde på fem til syv fot og vokser i jordsmonnet.

Bambus

Bambus palm er en solid Palme med store læraktig blader. Det krever lite lys og sjeldne vanning. Bambus palm er en etasje-type anlegg som kan vokse opp til ti fot høy.

Majestic

Majestetiske palm er en av de vanskeligere palmene å vokse innendørs. Det krever mye vann og sterkt sollys. Den majestetiske palm er en felles fabrikk i landskapsarbeid i Florida.

Chamaedorea elegans

Chamaedorea elegans er kjent som en Neanthe Bella eller "Bella" palm. Bella palm er et godt bord anlegg. Den vokser sakte til en høyde på rundt ni fot.