Typer innendørs huset planter

May 19

Det er mange forskjellige typer houseplants, men hver bringer en velkommen overflod av og noen ganger et show av blomster omgivelsene hjem. Det er flere ting å vurdere når du velger din. Det er noen som er giftige, har torner, spise bugs, trenger høy lys, lite lys og fuktighet. Noen er lett å vokse og noen krever mer forsiktig. Noen kan faktisk være svært vanskelig å vokse. Men det er flere lett å vokse planter som mer enn bare ser ganske.

Kaktus

Den beste typen houseplants er de som krever lite omsorg. Dette er sukkulenter. Alle kaktus sukkulenter, men ikke alle sukkulenter er kaktus.

Kaktus krever lite omsorg. De kan sitte i vinduskarmen uker uten vann. De foretrekker jord, halv sand og halv hage. Du må være forsiktig når du er rundt kaktus fordi de har skarpe spines. De fleste kaktus vil blomster og insekter bry ikke dem. Har du ørkenen typen kaktus, må de solskinn som mest sørvendte windows kan gi dem.

Andre varianter av kaktus planter er de uten spines. De er den jungelen. De fleste får navnet for perioden de blomstrer. Jul og påske er mest populære, men du kan også velge queen-av-det-kveld, hummer claw og rat-tail kaktus. Disse krever mer fuktighet til deres jord og mindre sand.

Anlegg som renser luften

Houseplants også hjelpe rense luften. Vi bekymre utendørs forurensning, men hva med luft innendørs? Noen innendørs planter absorberer effektivt innendørs forurensning som formaldehyd molekyler.

NASA og den tilknyttede landskapet entreprenører av Amerika (ALCA) gjennomført en studie på hvilke planter rene luften bedre og hva miljøgifter de fjerne. Mest effektive plantene var philodendron, edderkopp anlegg og gyldne pothos. Dette er kanskje de vanligste innendørs plantene.

Noen andre planter som renser luften i våre hjem er bambus palm, engelsk eføy, mor-i-law's tungen, kinesisk evergreen og bambus palm.

Mor-i-loven tungen er en plante som fjerner toluen og exlene. Dette anlegget krever svært lite lys og ikke mye vann. Selv om mor-i-loven tungen blomstre, skjer det ikke ofte.

Perlerad

Perlerad vokse i hengende kurver eller hvis potten er på en høy plattform. Dette anlegget har sfærisk blader vokser på hengende stammer. De ser akkurat som navnet antyder. Dette er en saftig plante og veldig lett å vokse. Alt den trenger er rask-drenering jord og god luftsirkulasjon. Dette er et godt anlegg å henge i Sør-vinduet, som liker mye sol. De små hvite blomstene har en søt duft.

Kanins foten bregne

Rabbit's foot (Davallia fejeensis) har blader som en bregne. Det har også sølvfargede-brun, pels-lignende rotstokker som vokser på den. Dette er hva gir dette anlegget navn kanins foten. Kanins foten fern liker direkte sollys og vokser 12 til 18 inches i høyden. Kanins foten fern er en av de enklere bregner å vokse.

Bregner som høy luftfuktighet, som du kan oppnå ved å sprøyte med en vannflaske. I tillegg vil luftfuktere øke luftfuktigheten i hjemmet, drar du og planter. Boston bregner er vanskeligere å vokse, men ikke umulig hvis du husker høy luftfuktighet, mye lys, 70 grader om dagen og 50 grader om natten.

Blomstrende lønn

Gi utendørs inside med blomstrende lønn eller abutilon. Akkurat som lønn trær dyrket i hagen din, er dette for inne i huset. Den vokser mellom 2 og 8 fot i høyden. Høyden avhenger hvis du hugge ender tilbake eller bare la det vokse som en vanlig treet. Med hvit-tipped blader, vil dette lønn blomster og holde blomstrende hvis plasseres der den får godt lys. Det er viktig å sviske din lønn og holder den litt pott grense. Ellers vil den bli stor. Jord bør renne godt og holdes jevnt fuktig.

Shamrock anlegget

Shamrock anlegget eller Oxalis deppei (tetraphylla) jern cross er en kul anlegget. Dette anlegget ligner grønn clover, men det har en lilla tvers merking på bladene. Oxalis har alltid fire blader slik den er full av lykke. Denne planten vokser 10 til 12 inches høy og blomstrer fra juni til September. Blomster kan være rosa, rødt eller rose. Noen har gul sentre. I sonene åtte gjennom ti kan på Oxalis vokse utenfor hele året. Kaldere klimaer vil drepe den hvis det er igjen ute, så du må grave det opp, eller bare holde det som en houseplant. Oxalis liker gjennomsnitt lys og fuktig, godt drenert jord.