Typer ikke-Seeded planter

August 13

Hovedforskjellen mellom frø og ikke-planter er med gjengivelse prosessen. Non-planter generere sporer i stedet for frø til hjelp i reproduksjon, ifølge natur rutenett, et hagebruk nettsted. Reproduktive komponentene av frø planter er ikke vanligvis i vanlig skue. Non-planter overføre sine ellipseformede kontoinnehaver knopper eller fragmenter som brekke-av. Det finnes flere typer av ikke-frø planter.

Moss

Moss bærer ikke frø. Det er en plante som vokser på overflaten av bakken, steiner og trær. I motsetning til frø planter som har røtter til vann og mineraler under overflaten, har Moser en rot-lignende struktur å skaffe vann. De produserer sin egen mat fra sollys. Moss også har ikke blader og stammer som andre planter vanligvis gjør. Moss gjengir ellipseformede som tillater det å opprette mer planter.

Bregner

Bregner er frø planter. Bortsett fra reproduksjon ligner bregner en vanlig frø plante. De har stengler og blader kalt fronds. Men reproduserer de lille ellipseformede på ryggen av sine blader som brekke-av å gyte en annen plante. Bregner bor vanligvis fuktig, skyggefulle områder.

Alger

Alger er frø planter. De lever i vann i tillegg til områder hvor fuktighet er tilstede. Disse planter tåler ekstreme temperaturer. De produserer sin egen mat i en forarbeide kjent som photosynthesis, som forvandler sollys til sukker brukes som energi. Ulike arter av alger reprodusere på forskjellige måter. Noen planter replikere ellipseformede som vokser i blader, som ruptur en gang utviklet. Andre alger planter reprodusere når mannlige og kvinnelige celler (dvs. spores) sikring. Ifølge natur rutenett fylle encellede alger ved å dele inn i to separate celler.