Typer ikke klor for høy effektivitet skiver

December 8

Typer ikke klor for høy effektivitet skiver

Høy effektivitet skiver tilbyr rengjøringsresultater sammenlignes med standard-maskiner med redusert vannforbruk. Men krever deres unike, lav-vann renselsesprosess vanligvis ulike mengder eller varianter av vaskemidler og rensemidler skal fungere. Bleach fungerer med høy effektivitet maskiner, som deres front-loading design øker risikoen for lukt-forårsaker bakterier og mugg og mugg. Hvis du velger for å bruke ikke-klor, sørg for at du velger en type passer for vaskemaskinen din høy effektivitet.

Hydrogenperoksid Bleach

En rekke ikke-klor blekemidler bruke hydrogenperoksid som en aktiv ingrediens i stedet for natriumhypokloritt, som gir "klor" sin hvithet makt. Som med alle typer blekemidler, sjekke emballasjen til et bestemt produkt for indikasjoner om kompatibilitet med høy effektivitet vaskemaskiner. Mange hydrogenperoksid blekemidler kan arbeide med høy effektivitet skiver, som Clorox's hydrogen peroxide-basert Clorox 2 blekemiddel, egnet for både vanlig og høy effektivitet. Syvende generasjon hydrogen peroxide-basert blekemiddel er også indikert for bruk med høy effektivitet vaskemaskiner. Den kombinerer hydrogenperoksid med plante-avledet rengjøringsmidler og enzymer.

Hydrogen Percarborate Bleach

Hydrogen percarborate-baserte blekemiddel tilbyr forbedret ytelse ved lavere temperaturer, og som andre ikke-klor blekemidler, det vil ikke bleke farget materiale og er trygt å bruke på en rekke stoffer. Tidevannet flekken utgivelsen, inneholder mens markedsført som en spesiell Flekkfjerner for tillegg til blandet Klesvask laster, også natrium percarbonate, noe som gjør det til en slags ikke-klor. Det er indisert for bruk med vanlig og høy effektivitet vaskemaskiner. Lifekinds organisk Klesvask pulver med oksygen blekemiddel inneholder natrium percarborate direkte til Universal vaskepulver. Det er ment for bruk med både vanlig og høy effektivitet vaskemaskiner.

Oksygen Bleach

Teknisk, både hydrogen peroxide og hydrogen percarborate-baserte blekemidler er "oksygen blekemidler." Begrepet oksygen blekemiddel stammer for en aktiv ingrediens, som hydrogenperoksid forringer som oksygen og vann. Flere ikke-klor blekemidler er bare markedsført som "oksygen blekemiddel," om de også bruker en hydrogen peroxide, hydrogen percarbonate, hydrogen perborate eller en kombinasjon av de ovennevnte og blekemiddel aktivator. Bi-O-Kleens oksygen Bleach pluss angir ikke som oksygen-baserte virkestoffet makter ikke-klor formelen, selv om det er angitt for bruk med både vanlig og høy effektivitet skiver. Westland Premium vasker pulver også inneholder "oksygen blekemiddel" og er spesielt formulated for Splendide og andre høy effektivitet vaskemaskiner. Det er også egnet for bruk i marint miljø.