Typer hønsenetting

July 16

Typer hønsenetting

Kylling wire eller Sekskantet netting, ble opprinnelig utviklet for fekting i kyllinger, men det er nå brukt i flere oppgaver, som forsterket betong, skulpturer og omkringliggende trær, busker og hager å beskytte mot skadedyr. Fordi det er laget av lys dimensjon på ledningen, det er et rimelig alternativ og gir fleksibilitet og brukervennlighet. Alle kylling wire har samme grunnleggende design, men det varierer i størrelse, materiale, belegg eller wire vri.

Rustfritt stål hønsenetting

Rustfritt stål kylling wire er det vanligste alternativet for hjem og hage prosjekter på grunn av sin tilgjengelighet og motstand mot korrosjon. Det varierer fra 1/2 til 2 inches i sekskantede diameter og 7 mm 1 mm i wire måle. Andre vanlige bruksområder er konstruksjon, mur, landbruk og innpakning rørene i kjemisk og petroleum.

Galvanisert hønsenetting

Laget av høykvalitets lav karbonstål, er galvanisert hønsenetting også et godt valg for beskyttelse mot korrosjon og oksidering. Avhengig av personlig preferanse, kan ledningen være galvanisert før veving eller etter veving. Alternativer for veving mønstre er også tilgjengelig, for eksempel rett vri, omvendt vri eller dobbel vri.

PVC-belagt hønsenetting

Denne typen hønsenetting har en myk, beskyttende PVC belegg som også gir god beskyttelse mot elementene og gjør det enklere å arbeide med. Dette alternativet kan være bra for en mer dekorativ tilnærming. PVC-belagt hønsenetting er tilgjengelig i ulike farger som grønn, hvit, grå eller sort.

Plast hønsenetting

Plast hønsenetting er laget av polyetylen og polypropylen, som også tåler etsende inntrenging. Som PVC-belagt hønsenetting er plast hønsenetting også tilgjengelig i flere farger. Dette alternativet er ideelt for fleksibilitet og holdbarhet fordi plast gir mer bevegelse og elastisitet. Bortsett fra kylling fekting brukes plast hønsenetting vanligvis i kjemisk og petroleum, madrasser, sete pads og roadbeds.