Typer hjem dørlåser

October 10

Typer hjem dørlåser

Ifølge State Farm, innbruddstyver angi hjem ved å sparke i døren, lirke det åpne, eller hamring døren til den faller. Andre crafty innbrudd triks kan være ansatt, og derfor, e du trenger best mulig lås alternativet. Uansett hvis det er en deadbolt eller keyless system, må du finne den beste måten å holde huset og familien trygg og sikker.

Deadbolts

Deadbolt låser gir maksimal sikkerhet fordi bolten låser rammen fra døren og hindrer at en innbruddstyv nysgjerrige døren åpen. Det finnes en rekke forskjellige deadbolt lås delsett "Forbruker rapporter." For eksempel dobbel sylinder deadbolts må en innvendig del med viktige spor på utsiden og innsiden, i stedet for en tommelfinger-sving håndtak. Imidlertid utestengt flere byer dobbel sylinder deadbolts fordi de hindre en enkel flukt i en nødssituasjon. Én-sylindret deadbolt låser har en metall krage rundt lås sylinderen, med tommelen-sving håndtak på innsiden. Høy sikkerhet deadbolts har herdet sylindere og unike pinnekonfigurasjoner som gjør låser ekstremt motstandsdyktig mot plukking, og ikke tillater uautorisert nøkkel kopiering.

Keyless oppføring systemer

Keyless oppføring systemer er økende popularitet fordi de gir avansert hjem sikkerhet. Økt teknologi har ført til keyless fingeravtrykk dørlåser som bruker termisk skanning for å kontrollere identiteten og elektroniske keyless låser. Standard keyless oppføring systemer for hjem låser har lyd og visuelle indikatorer som døren låses systemet er aktivert og en anti-tyveri rullende koden funksjon som gjør at samme sikkerhetskoden brukes ikke to ganger. Andre keyless oppføring systemer kan høres en alarm hvis angitt feil koden mer enn tre ganger, og noen systemer er kompatible med garasje døråpnere.

Mortise låser

En låskasse har et håndtak og en lås sett som krever et rektangulært hull for installasjon. En låskasse leveres med følgende deler: Lås kroppen som er satt inn i panelet av døren, dørhåndtak, en referanse eller nivå og streik platen. Ifølge låskasse Guide, når døren er låst, bolten settes inn i hullet i rammen og det er streik platen som holder dette justert. Låskasse fant tradisjonelt i eldre boliger, men det er fortsatt populære fordi låsen gir ekstra sikkerhet. I tillegg kan du være berettiget til en rabatt på din hjem forsikring på grunn av låsen rykte for å gi overlegen sikkerhet.