Typer grønne innendørs planter

November 17

Typer grønne innendørs planter

Grønne innendørs planter skaper en hyggelig atmosfære i hjemmet, legge til farge og innvendige landskapet. De fleste huset planter foretrekker et fuktig miljø og indirekte lys. Alltid beskytte din innendørs planter fra varme og kalde utkast og holde dem fra varmeventiler og varme apparater. Enten du er en hagearbeid guru eller casual jordfreser, kan du vokse vakre grønne planter huset planter.

Kinesisk Evergreen (Aglaonema Due)

Kinesisk evergreen kan overleve en rekke innendørs forhold. Anlegget har frodig grønt løv, og bladene er ganske store (noe som gir enkel rengjøring). Den produserer hvitt, skjemmende blomster som fjernes best for løvverk. Kinesisk evergreens kan tilpasse seg forskjellige lysnivået og krever minimal omsorg. Vann en gang annenhver dag eller ved behov, som anlegget er utsatt for rot råtne; gulfarging bladene er et symptom på overwatering. Fjern den nederste bladene som de blir misfarget.

Dumbcane (Dieffenbachia)

Dumbcane er en av de enkleste huset plantene å vokse. Grønn, stokk som stammer kan vokse opp til 4 fot høy, og store bladene er lang og smal med spisse tips. Dumbcane blomstre ikke og tåler svakt lys. Anlegget gjør best, men i lys (ikke direkte sollys). Vann bare når jorda er helt tørt, med vann ved romtemperatur. Jord kan holdes fuktig, men ikke våt. Gjødsling dette anlegget hver tre eller fire dager vil holde bladene blanke.

Peace Lily (Spathiphyllum)

Peace lily idretten prangende grønt løv og prangende hvite blomster. Anlegget gir en tropisk følelse og kan brukes som en blomstrende eller løvverk plante. Bladene er mørk grønn og store, dermed enkel å rengjøre. Fred lilies foretrekker filtrert lys, men direkte ikke sollys, som dette kan brenne bladene. Fuktighet over 25 til 30 prosent er best for dette anlegget. Vann bare når jorden er tørr og sørg for ikke å overdrive det, fordi peace lily misliker våt jord og er svært utsatt for rot råtne. Hvis bladene begynner å gulne, er du overwatering. Når blomstene visne, må du klippe dem av så de ikke sap anlegget ressurser.