Typer gress for geiter

April 30

Typer gress for geiter

Geiter er meget aktiv eaters og kan lett dekke store områder på jakt etter deres favoritt planter. Delt øvre leppene og liten munn gjør det enkelt for dem å plukke de mest næringsrik plantedeler i form av små blader, frukt og blomster. Geiter Velg gress med høy protein innhold og lett fordøyelighet og avvise alle materialer som er lavere kvalitet. Geiter velge både varme og kalde sesongen gress og belgfrukter for beite pensel og ugress.

Høye Fescue

Høye fescue er blant torv danner gress og en god gress for geiter. Rotstokker eller underjordiske stammer av gress opprette et torv som beskytter bakken mot erosjon og jord komprimering skapt av dyr trafikk. Høye fescue er hardføre og lite vedlikehold og gir høy ernæringsmessig foraging for geiter i vegetativ tilstand. Den jobber veldig bra for vinteren beite på grunn av sin toleranse for kulde og hover.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er en anbefalt gress for geiter som det skaper en sterk torv base. Gresset øker naturlig beite. Gresset utfører bra når plantet i høyereliggende områder og i de nordlige områdene av midtatlantiske. Kentucky bluegrass er førstevalget som skal blandes med hvit kløver for geit beite. Glatt bromegrass er en annen høyt voksende beite gress og brukes ofte i nordområdene for geit beitemarker.

Gresslettene Matua

Gresslettene matua prairiegrass kalles også rescuegrass. Gresset er brome arter og ofte bare kalt matua. Gresset ble utviklet i New Zealand i 1970 og har vært brukt i USA mye siden 1990 for geit beite. Matua står opp veldig godt til en rekke beite situasjoner og svarer godt til anvendt nitrogen. Matua fungerer godt når blandet med alfalfa. Noen tips å opprettholde matua er å tillate seedheads å modne og frø slipp skjer minst en gang i året. Mange varianter av matua også overvintrer godt. Naturlige såing er nødvendig for de som gjør ikke for å opprettholde standen.